Home Mozaik Riječanka Rina spektakularno ušla u Big Brother kuću

Riječanka Rina spektakularno ušla u Big Brother kuću

84
0

Naizgled lijenu nedjeljnu večer, koju su stanari provodili ležeći i odmarajući se, uzburkao je dolazak nove stanarke, Riječanke Rine Dehli. Samom ulasku prethodili su taktovi iz ‘Carmine Burane’, koji su najavili veličanstvenost događaja i probudili usnule stanare. Rinin ulazak probudio je i Marka koji je u prvi tren pomislio da sanja nešto jako lijepo. Tek kasnije je shvatio da to nije san već Rina. Svi dečki su ostali zatečeni atraktivnošću nove stanarke.

Prva pitanja koja su Rini uputili naši stanari bila su vezana za vanjski svijet i cigarete. Marka je zanimao rezultat utakmice Hrvatska – Engleska, a cure je najviše zanimalo kako izgledaju na televiziji. Moniku je pak mučilo ima li Rina cigarete. Nakon nekoliko podijeljenih cigareta krenuo je razgovor o tomu kako tko izgleda na tvz. Rina je odgovarala samo onoliko koliko joj je dozvoljeno. Rekla je i to da je tek u petak saznala da se danas pridružuje stanarima u Tajlandu.

Po prvim dojmovima čini se da će stanari dobro prihvatiti novu, vrlo atraktivnu i komunikativnu sustanarku. Bit će zanimljivo vidjeti kako će nova stanarka utjecati na neke muško-ženske odnose u kući, posebice na vrlo složen i zanimljiv odnos između Monike i Marka. (Tportal)

Previous article1.HNL: Cibalia – Rijeka 3:1
Next articleEurozona još dulje vremena neće obuhvatiti cijelu EU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here