Home Vijesti Rijeka će Euroligu igrati u Zagrebu ili Trstu?

Rijeka će Euroligu igrati u Zagrebu ili Trstu?

3460
2
Nereo_Rocco_Stadium5_690177036
Stadion Nereo Rocco u Trstu prima preko 30.000 gledatelja

Povijesna pobjeda u Stuttgartu Rijeci će donijeti 6 atraktivnih utakmica s nogometnim velikanima u skupini Eurolige. Suparnike će ‘bijeli’ saznati nakon ždrijeba koji je na rasporedu u petak u 12:30 u Monacu.

Plasman u Euroligu donijet će neplanirane probleme upravi ‘bijelih’ budući da su vrlo male šanse da Kantrida zadovolji stroge UEFA-ine kriterije. Zapravo ne postoje niti teoretske šanse da Kantrida u roku od 15-tak dana ispuni potrebne preduvjete pa će sve ovisiti o diskrecionoj ocjeni UEFA komisije koja je već jednom Rijeci progledala kroz prste i dopusitla domaćinstvo na Kantridi u prvoj utakmici protiv Stuttgarta.

Kao alternativa Kantridi nameću se Zagreb ili Trst, a kako doznajemo Riječani su bliži odluci da se utakmice igraju u Trstu koji donosi niz prednosti. U prvom redu to je atmosfera i financijski moment budući bi stadion u Trstu najvjerojatnije bio popunjen za razliku od Maksimira. Trst je bliži od Zagreba, klasični je nogometni stadion bez atletske staze, a ne treba zanemariti ni sigurnosni aspekt budući da je teško zamislivo da bi se tisuće navijača ‘bijeli’ bez incidenata satima šetale Zagrebom prije i poslije utakmice.

Previous articleKek: Koliko sad ja imam problema! (VIDEO)
Next articleNjemački mediji: Stuttgart osramotio hrvatski patuljak!

2 COMMENTS

  1. ma jedva sam dočekala da mi dijete malo odraste, sad ima godinu i 10 mjeseci, pa da mogu na Kantridu…..a oni će me ovako iz…………..nabijem uefu….Rijeka mora igrati na Kantridi!!!!!!!!!

  2. a ako baš ne može……………ma neka onda igra u Trstu…..jeeeeeeeee……Dinamo je pušionaaaaaaaaaaaaaaa……

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here