Home Vijesti Specijalci pucnjevima zaustavljali migrante na Risnjaku!

Specijalci pucnjevima zaustavljali migrante na Risnjaku!

8313
0

Tokom jučerašnjeg dana specijalna policija zaustavila je veću skupinu migranata na Risnjaku o čemu svjedoči post objavljen na facebooku:

Danas pri spuštanju s Risnjaka prema Vilju čuli smo prvo jedan pucanj nekoliko stotina metara ispred nas, zatim još možda desetak uzastopnih, pa vikanje, ali nismo mogli razabrati riječi. Ništa nismo vidjeli zbog šume, ali nije nam bilo svejedno. Zaključili smo da to vjerojatno ima veze s migrantima i nastavili, te naišli na specijalnu policiju i veću grupu uhvaćenih migranata. Pustili su nas da prođemo nizbrdo, a zatim se za nama spustili na Vilje. Izbrojili smo 32 mlada muškarca, izgledali su iscrpljeno i svi bili vrlo mršavi.
Bila sam s frendom i sretna sam što nas dvoje nismo naletjeli na 32 muškarca prije nego što ih je presrela specijalna policija. Ne kažem da bi nam se bilo što loše dogodilo, samo konstatiram da ne bih voljela da nam se dogodio takav susret, a osobito kad odem sama na brdo – nakon ovoga danas neću to sigurno raditi bar neko vrijeme.

Previous articleRyanair dodatno reducirao linije prema Hrvatskoj
Next article22 prometne nesreće preko vikenda, 1 smrtni slučaj, 1 teško ozlijeđena osoba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here