Home Vijesti Štrok u Nedjeljom u 2 opovrgavao protežiranje u natjecanju za projekt Porto...

Štrok u Nedjeljom u 2 opovrgavao protežiranje u natjecanju za projekt Porto Baroš i Delta

1120
3

Gostujući u zadnjoj emisiji HTV-a Nedjeljom u dva prije ljetne stanke, Štrok je voditelju Aleksandru Stankoviću rekao kako, unatoč tome što ima 65 godina, još uvijek ima energije, volje, ali i puno znanja koja želi pretočiti u razvoj hrvatskog turizma. Ulazak u projekt Potro Baroš i Delta u Rijeci, te investiranje u turistički projekt u Kuparima i dalje su glavni pravci poslovnih interesa Gorana Štroka, biznismena koji je nakon financijskog kraha prodao sve svoje hotele ali i hotele u Velikoj Britaniji te potpuno izašao iz hoteljerstva.

Ispričao je i kako je prije šest godina s tadašnjim premijerom Ivom Sanaderom razgovarao o hotelu Excelsior. Štrok navodi da je Sanader nastupio prema njemu vrlo ljubazno i srdačno kao da su stari prijatelji, iako se zapravo nisu poznavali, te da mu je tada priopćio kako nema ništa protiv njega, nego da su cilj njegova napada isključivo Slavko Linić i SDP, te da zna kako je s Excelsiorom sve čisto. Štrok je opovrgnuo i da mu je Slavko Linić zbog prijateljstva pomagao pri ulasku u hotelski biznis u Hrvatskoj, kao i da bi zbog toga mogao biti protežiran u natjecanju za projekt Porto Baroš i Delta u Rijeci.

3 COMMENTS

  1. Koji to naivac vjeruje u krah Gorana Štroka i prodaje svega što je kupio za vrijeme vladavine SDP-a 2000-2003. Bit će prije da je čovijek kupio povoljno te prodao i zaradio, a sad kad su opet njegovi na vlasti opet će kupiti da bi prodao. A dobro se zna s kime je On Štrok dobar u SDP-u, i da je taj njegov “prijatelj” tu naš jedini i stvarni Gazda.Pa pametni znaju što znači posjeta Štroka u noći izborne pobjede, a još pametniji znaju da i posjeta Manolića u toj istoj noći nešto znači, u stvari znači jako puno.

  2. Franjo, imaš li ti ijedan čvrsti, normalni, dokazivi i realni argument za bilo koji napad na bilo kojeg pojedinca proteklih godina ? Osim nejasnih insinuacija i tvog razmišljanja izvučenog iz nejasnih puteva dubine mozga ? Jer ako imaš, makar jedan mali argument ponudi ga nama ili redovitim organima gonjenja. Ili makar Karamarku koji će znati što sa tim da radi. Pa da konačno proradi pravna država. U suprotnom sve tvoje tlapnje ostaju samo tvoje tlapnje.

  3. @DD. Prihvaćam kritiku sve moje tlapnje su samo moje tlapnje. Sve je kako Goran Štrok i DD kažu ili napišu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here