Home Sport Tucak tvrdi da je pokraden ali nitko ne zna zašto je poništen...

Tucak tvrdi da je pokraden ali nitko ne zna zašto je poništen gol Crne Gore! (VIDEO)

282
0

U neizvjesnoj utakmici protiv Crne Gore na Europskom prvenstvu u vaterpolu, hrvatski izbornik Ivica Tucak izrazio je nevjericu zbog, prema njegovim riječima, očitog udaranja laktom u glavu koje su suci propustili primijetiti. Unatoč nezadovoljstvu suđenjem, Tucak priznaje da su sami krivi za poraz i ističe bizarne okolnosti koje su obilježile završnicu utakmice.

Ivica Tucak je nakon utakmice izjavio: “Pa ja ne mogu vjerovati da dva suca ne vide očito udaranje laktom u glavu, nego tek nakon moje intervencije gdje ja moram glumiti nekog luđaka. Nažalost, nakon toga smo odmah promašili peterac i to nismo naplatili. Odmah je, naravno, išlo isključenje na suprotnoj strani, tako da… No dobro, sami smo krivi, ali da je bilo svega danas, bilo je.”

Zbog čega je Crnoj Gori poništen gol?

Utakmica je bila obilježena kontroverzama, a najspornija situacija dogodila se 19 sekundi prije kraja kada su suci poništili gol Đure Radovića zbog, kako su naveli, povrede prostora od šest metara prije šuta. Tucak se izjasnio da nije jasno zbog čega je gol poništen, a da je to priznat, Hrvatska bi završila na trećem mjestu u skupini.

Iako suđenje izaziva negodovanje, Tucak je naglasio da ne želi kriviti suce te da su sami krivi za neuspjeh. Ovaj članak rasvjetljava kontroverze oko suđenja na Europskom prvenstvu u vaterpolu, ističući ključne trenutke utakmice koji su utjecali na konačni rezultat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here