Home Sport Volpi u Zamet vraća Smajlagića, Džombu, Matoševića…

Volpi u Zamet vraća Smajlagića, Džombu, Matoševića…

1253
0

Gabriele Volpi svojim milijunima budi učmale riječke sportske klubove: Nakon što je ušao u vaterpolo (Primorje) i nogomet (Rijeka), sprema se oživjeti još jedan posrnuli, ali ugledni – Zamet.

Rukometaši bi trebali biti nova investicija Volpijeve fundacije Social Sport, koju u Rijeci predstavlja Damir Mišković, pronijela se priča “Gradom na Riječini”.

Ovaj ambiciozni projekt uključuje dovođenje u Zamet ne samo igračkih, nego i stručnih pojačanja, točnije rukometnih velikana, olimpijskih i svjetskih velikana, koji su dio igračke karijere proveli u Rijeci.

Novi trener kluba postat će tako Irfan Smajlagić, vratare će vježbati Valter Matošević. Mirza Džomba i Alvaro Načinović podijelit će uloge sportskog direktora i menadžera.

Ova vijest zvuči pohvalno, jer poznato je kako je hrvatski klupski rukomet još od samostalnosti igralište jednog kluba, točnije jednog čovjeka, pa je konkurencija ne dobrodošla nego nužno potrebna.

Međutim, sjetimo se kako su završili oni koji su se usudili ući u ono što Gopcu “pripada” – osvajanje svih trofeja i kupljenje svih igrača što vrijede u državi.

Medveščak, Metković, pa i Zamet, danas su povijest. Volpijev Zamet je za sada, budućnost.(index.hr)

Previous articleFOTO: Beli pundejak
Next articleIzvještaj HHO-a: Armada suzdržana na ‘Ovo je Istra’ i ‘Riječke pičke’, isprovocirale ih baklje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here