Home Sport 1Hnlž: Plamen – Jack Pot 2:1

1Hnlž: Plamen – Jack Pot 2:1

959
0

Dva dobro izvedena slobodna udarca bila su dovoljna ekipi Plamena iz Križevaca da ubilježe prvu prvenstvenu pobjedu protiv Rijeka Jack Pota u susretu 12. Kola 1.Hnlž. Dominacijom koji su imale u prvih deset minuta Križevčanke su realizirale dva slobodna udarca, te postigle golove koji su im donijeli tri boda. Činjenica da se tijekom cijelog susreta domaće igračice gotovo nisu približile šesnaestercu Riječanki, te da nisu imale niti jedan korner u svoju korist, slaba je utjeha Jackpotašicama.

Bez obzira na rano vodstvo Križevčanki, gostujuće nogometašice nisu se predavale. Na odmor se unatoč postignutom jednom pogotku Jack Pota otišlo rezultatom 2:0 za domaću ekipu. Prema procjeni sudaca, pogodak je postignut iz zaleđa. U drugo poluvrijeme Rijeka Jack Pot ulazi odlučnije, preuzima inicijativu, stvara prilike, no osim u 60. minuti kada je jednu od prilika uspjela realizirati Juko, te smanjiti na 2:1, lopta nije htjela u gol Križevčanki.

Unatoč porazu, Riječanke ostaju na drugom mjestu prvenstvene ljestvice iza prvoplasiranog Osijeka. Naime, ekipa Viktorije koja je stalno nadomak Jack Potu, izgubila je na gostovanju kod Žnk Pregrada rezultatom 1:0.

Interesantna je činjenica da je susret između Plamena i Rijeka Jack Pota, unatoč odigravanju derbija između Osijeka i Dinama, pratio izbornik hrvatske ženske nogometne reprezentacije Dean Klafurić.

Slijedeće kolo riječke nogometašice odigrat će također u gostima kod Žnk Polet Baranja, u nedjelju 13. ožujka u Karancu. (Gordana Hajtić)

Rijeka Jack Pot: Karnjus, Makar, Oštarčević, Mrakovčić, Jurić, Horvat, Morožin, Zandona, Perić, Juko i Vrbanić.

Previous articleHalubajski zvončari zaključili karnevalsku povorku
Next articleSSSH: Prosvjedi DA, nasilje NE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here