Home Najnovije Dinamo radi na dovođenju ‘killera’

Dinamo radi na dovođenju ‘killera’

54
0

Dinamo će na ljeto morati rekonstruirati momčad.

Mislav Oršić otišao je u siječnju, Arijan Ademi potpisao je ugovor s Beijingom i 19. ožujka odlazi u Kinu, nakon derbija s Rijekom. Na ljeto se očekuje odlazak još neke od glavnih zvijezda, a moguće je da ode i Bruno Petković, koji transfer sanja već nekoliko sezona.

Sve i da ostane, dva napadača (Drmić i Petković) premalo su za klub ambicija kakve ima Dinamo. Na posudbi u Lokomotivi je Sandro Kulenović, koji se može vratiti u Maksimir, ali Dinamo je pravog “killera” našao u Sloveniji.

O Žanu Vipotniku se već pisalo, a sada je procurila informacija da je sjajni 20-godišnji napadač Maribora sve bliže Maksimiru. Vipotnik je pod vodstvom Damira Krznara i njegovog pomoćnika Mihaela Mikića ove sezone u 28 utakmica zabio 17 golova uz jednu asistenciju.

Riječ je o klasičnom realizatoru koji je dobar s obje noge i jak u skoku te kojega prate najveći klubovi u regiji, ali i u najvećim ligama. No Dinamo je zasad najkonkretniji, a transferu bi mogla pomoći i hrvatska veza u Mariboru. Transfermarkt procjenjuje Vipotnika na 500.000 eura, ali mu je cijena posljednji put ažurirana sredinom prosinca, nakon čega je zabio 13 golova u devet nastupa.

Teško je reći koliko će Maribor za njega tražiti, ali procjenjuje se da bi ga Dinamo ili neki drugi klub mogli dobiti za oko tri milijuna eura ako apetiti Mariborčana u međuvremenu ne porastu, što je također moguće. A puno toga će ovisiti i o raspletu današnje Dinamove skupštine.

Previous articleFoto: Wanda Nara potpuno promijenila izgled, pogledajte kako sad izgleda fatalna Argentinka
Next articleJuventus izbacio Pogbu iz ekipe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here