Home Mozaik Supruga ponižava muža zbog veličine njegovog spolnog organa: “Počela je pričati o...

Supruga ponižava muža zbog veličine njegovog spolnog organa: “Počela je pričati o tome kako bi voljela spavati s nadarenim muškarcem.”

119
1
pexels daniel reche 718241 3601097
pexels daniel reche 718241 3601097

Brak je često putovanje ispunjeno raznim izazovima, ali malo što može biti toliko teško kao stalno ponižavanje od strane vlastitog partnera. Jedan Britanac nedavno je podijelio svoju priču o teškoj depresiji izazvanoj stalnim zadirkivanjem supruge zbog veličine njegovog penisa. Nakon 13 godina braka, suočava se s najgorim poniženjem svog života i ne zna kako spasiti svoj brak.

“Ja imam 46, a supruga 41 godinu. Jasno mi je da veličina mog penisa nije idealna, jer čak i kad sam maksimalno uzbuđena, duljina nije veća od 10 centimetara. Međutim, to nikada nije utjecalo na naš intimni život. Od predigre do raznih igračaka, uvijek joj je zadovoljstvo bilo na prvom mjestu” – kaže i nastavlja:

“No, nedavno se sve promijenilo i počela je pričati kako bi voljela spavati s obdarenim muškarcem. Kad sam je pitala u čemu je problem, rekla mi je da sam “malena” i da bi voljela osjetiti kako je to kad netko “udara na sve strane. Od tada ne prestaje pričati o tome i iako dajem sve od sebe, nikad nije dovoljno. Kad je pitam što bih drugo mogao, ona me vrijeđa i ne želi odgovoriti. Sve što želim je ponovno se osjećati voljeno, ali sve više brinem da joj nikada neću biti dovoljan” – zaključio je.

Odgovor psihologa:

“Komentari vaše žene su nepristojni, pa čak i bezobrazni. Imajte na umu da duljina muškog spolnog organa nema nikakve veze s ženskim vrhuncem. Uostalom, poznato je da samo mali broj žena može doživjeti vrhunac samo na temelju penetrativnog odnosa.

Također, zaslužujete da vas vaša žena voli i poštuje. Recite joj koliko vas je povrijedila i objasnite da će vaš brak propasti ako se ovako nastavi.”

1 COMMENT

  1. Nabij joj tikvicu onu dugu i široku u šupak,a istovremeno još deblju ali malo kraću u picu.Onda je poslikaj polaroidom kako slini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here