Home Mozaik 27-godišnjakinja putuje svijetom i zarađuje pola milijuna eura: Postoji samo jedna caka

27-godišnjakinja putuje svijetom i zarađuje pola milijuna eura: Postoji samo jedna caka

455
1

Jedna djevojka otkrila kako je uspjela spojiti zadovoljstvo i posao – putuje svijetom i za to je plaćena

Možete li zamisliti da u životu samo putujete i netko vam plaća za to? Upravo je to pošlo za rukom Palmar Kelly (27).

Njezin zadatak je da samo putuje s klijentima svuda po svijetu, a zauzvrat zarađuje do pola milijuna eura.

Palmar je proputovala svijet, od Las Vegasa do Pariza i to sa sponzorima koji su plaćali karte za prvu klasu i smještaj, plus tisuće dnevnica.

Počela se skidati
Kada se počela ovime baviti, živjela je u New Yorku, gdje je studirala na fakultetu dramskih umjetnosti. Iz zabave se počela skidati, a za noć je uzimala i nekoliko stotina eura pa je uvedena u svijet starijih muških sponzora, odnosno izlazaka na sastanke kako bi zaradila dodatni novac. Obično se skida za muškarce od 37 do 45 godina i za nju je to stvar preživljavanja jer nije morala raditi.

U početku bi bila plaćena oko 300 eura po sastanku, ali je ubrzo shvatila da bi mogla podići cijenu. Sada ne prihvaća posao za manje od 1000 eura.
Taj novac je koristila kako bi platila fakultet. Na kraju je zaradila više od 500.000 eura. Nedavno je otputovala na Bahame na krstarenje s muškarcem od 57 godina, gdje su boravili u apartmanu i uživali u zabavnim aktivnostima.
“On je nevjerojatan, fin je i pun poštovanja. Bilo je to zabavno kratko putovanje. Tako sam mu zahvalna što je platio ovo”, rekla je Palmar, koja trenutačno piše scenarij za emisiju o svom životu, gdje će moći gledateljima približiti svoj posao. (net.hr)

1 COMMENT

  1. To se, inače, zove elitna prostitucija. Mislim to “caka”, “zabavne aktivnosti” i slične termine koriste svodnici kad upisuju nove “preduzetnike/preduzetnice” u agenciju za privredne registre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here