Home Mozaik AIESEC Rijeka organizira Open Track seminar

AIESEC Rijeka organizira Open Track seminar

793
0

aiesec_logoAIESEC Rijeka organizira Open Track, seminar namijenjen usavršavanju prezentacijskih vještina, javnog govora i govora tijela. Današnji dan je najbitnije kako prezentiramo sebe i proizvod/uslugu koju prodajemo – mi vam možemo pomoći.
Seminar je koncipiran na način da se najprije imaju predavanja iz dotičnih tema te se zatim ima praktični dio na kojem će se polaznici snimati kamerom te na individualnoj bazi dobiti povratnu informaciju od stručnjaka kako bi se trebali poboljšati.

Predavači na seminaru:
Mag.oec. Dario Zorić – ima dugogodišnje iskustvo u sudjelovanju i organizaciji raznih nacionalnih i internacionalnih projekata. Danas je voditelj poslovnih edukacija na Poslovnoj akademiji Rijeka te je predavač na nekoliko kolegija Visoke poslovne škole PAR.

Mag.oec. Alen Halilović – osnivač udruge Alfa Albona te bivši predsjednik Savjeta mladih grada Labina. Kroz svoje iskustvo imao je prilike predavati na raznim seminarima o temama koje će se obrađivati na Open Track-u.
Mag.oec. Ivana Datković – danas voditeljica Erste poslovnice za mlade. Jedan od najbitnijih djelova posla joj je prezentiranje te vam može otkriti tips and tricks tog područja.

Seminar traje sveukupno dva dana, 23. i 24.3. te je cijena 120 kn, a ako povedete i prijatelja onda je 200kn zajedno.
U cijenu je uključena hrana (doručak, ručak, večera, međuobroci).
Prijava na linku

Za više informacija: aiesec.ri@gmail.com ili preko Facebook stranice AIESEC Rijeka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here