Home Biznis Studentska poduzetnička inicijativa: Odabrani najbolji prijedlozi!

Studentska poduzetnička inicijativa: Odabrani najbolji prijedlozi!

1097
0

baner studentsko poduzetnistvo3400Natječaj Studentska poduzetnička inicijative ide dalje! Studentska poduzetnička inicijativa – Rijeka mladih poduzetnika je natjecanje otvoreno za studente i mlade koji namjeravaju krenuti u poduzetničke vode nakon vlastitog studiranja/obrazovanja. Natječaj je pokrenula Lista za Rijeku koja našem gradu želi vratiti image grada poduzetnih i kreativnih ljudi. Lista za Rijeku će nagraditi 3 najbolje poduzetničke ideje mladih u Rijeci i predstaviti ih javnosti u srijedu 20. ožujka.

Komisija u sastavu Boris Bradarić, Slobodan Milošević i Livio Defranza je od pristiglih prijedloga odabrala 4 najbolja između kojih će do srijede 20.ožujka biti odabran pobjednik.

1. Matea Sudec: Croatian Connection – Poduzeće za razvoj i primjenu tehnologije
Razvoj i uvođenje programskih sustava koji bi omogućili efikasnije, brže, jednostavnije funkcioniranje određenih procedura

2. Mia Radovanović, Luka Ševerdija, Marin Ševerdija: Rijeka u novom sjaju
Ideje i i vizije za iskorištavanje potencijala Rijeke

3. Valentina Mikec: Projekt za bolju, čišću Rijeku
Centar za recikliranje, biološko procesuiranje i održivost sakupljao bi otpad s ovih područja i šire te ga odvajao radi njegova ponovna korištenja, obavljao predobradu radi postignuća određenih svojstava potrebnih za daljnju obradu i korišenje te obrađivao u cilju dobivanja sekundarnih sirovina, energije ili tvari prikladnih za konačno odlaganje.

4. Aleksandar Stanković – Riječka šećerana
Ideja o izgradnji pogona za proizvodnju šećera

Opširnije o projektima moguće je doznati na webu Liste za Rijeku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here