Home Mozaik Aleksandra nakon povratka dream teama sa skijanja: Dino i Mačak su se...

Aleksandra nakon povratka dream teama sa skijanja: Dino i Mačak su se skužili!

976
0

Najzanimljiviji trojac koji je zagolicao javnost vratio se sa zimovanja. Pogađate, riječ je o Aleksandri Grdić, aktualnom Misteru Dini Bubičiću i Marku Grubniću. Nakon što se ovaj trojac prošle nedjelje uputio u St. Jakob u Austriji, krenula su nagađanja – je li na pomolu velika ljubav između Dine Bubičića i Modnog Mačka? Jedini vjerodostojni svjedok u ovoj zanimljivoj priči je prelijepa crnokosa Aleksandra Grdić koja je s njima provela punih sedam dana.

– Je li se što između njih dogodilo, zaista ne bih mogla reći jer ne znam. No znam da su pronašli mnogo toga zajedničkog, od interesa do karaktera. ”Skužili” su se. Ako je nešto i bilo, ja to ne znam, ali mislim da je to jedno lijepo prijateljstvo – rekla je Aleks. Kako je sedam dana od jutra do mraka provodila s Markom, kaže kako se ugodno iznenadila njegovim zapravo ”macho” karakterom.

– Moram reći da ljudi Marka krivo percipiraju. On je zapravo pozitivno lud i sklon avanturi i ekstremu – zaključila je Aleks.

‘Moje skijanje se pratilo više od Ivice Kostelića’

Prepun pozitivnih dojmova vratio se i Modni Micek. Iako kaže da su se vratili nekoliko dana prije nego su predviđali, čemu je uzrok jaki pritisak medija i paparazza zbog kojih jedan dan Marko nije izlazio iz hotela, to mu nije pokvarilo raspoloženje te je uživao u svakom trenutku aktivnog odmora.

– Mediji su više pratili moje skijanje no skijanje Ivice Kostelića. Što reći na špekulacije je li Dino moj novi dečko nego nemam komentara. Zanimljivo mi je da što god radim u životu, sve se budno prati, premda zapravo ne radim ništa spektakularno, već samo živim svoj život i uživam u njemu. Već sam rekao da sam valjda takav čovjek s karizmom koja uvijek privlači – kazao je Modni Micek.

Otkrio nam je kako je u St. Jakobu stekao i mnogo novih prijatelja među skijaškim trenerima, te kako su bili prava atrakcija gdje god da su se pojavili.

Tako je i dalje ostala enigma tko koga ljubi. No, vjerujemo da će uskoro Dino Bubićić, zbog navale emocija, rado podijeliti svoju ljubav s cijelom nacijom. Stoga se ne plašimo da ćemo dugo živjeti u neizvjesnosti. (javno.com)

Previous articleKomentar: Riječka gradska vlast – Sami sebi oporba
Next articleStižu potvrde za OIB

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here