Home Sport Ante Rebić na izlaznim vratima: Hoće li se vratiti u Hrvatsku ili...

Ante Rebić na izlaznim vratima: Hoće li se vratiti u Hrvatsku ili nastaviti karijeru u Serie A?

152
0
rebic1
Ante Rebić

Ante Rebić, poznati hrvatski krilni nogometaš, vjerojatno će napustiti redove Bešiktaša u nadolazećem prijelaznom roku, prema izvorima bliskim klubu. Nakon dolaska u turski velikan 2023. godine iz Milana kao slobodan igrač, Rebić se našao u drugom planu te je proveo minimalno vrijeme na terenu ove sezone, što je potaknulo špekulacije o njegovoj budućnosti.

Turska avantura

Iako je Rebić potpisao ugovor s Bešiktašom do ljeta 2025. godine, turski mediji izvještavaju da je u ožujku izbačen iz momčadi zbog unosa nemira. Hakan Kurt, novinar turskog Milliyeta, sugerira da bi se Rebić mogao vratiti u domovinu, budući da su Hajduk i Dinamo izrazili interes za njegove usluge.

Interes iz Italije

Osim povratka u Hrvatsku, postoji i interes za Rebića iz njegovog bivšeg kluba Verone. Prema Fanatiku, Rebić je odgovorio na interes Verone preko svog menadžera Falija Ramadanija, ističući da bi razgovarao o transferu samo ako Verona osigura ostanak u Serie A.

Bogata karijera

Rebić, čiji je nogometni put započeo u Splitu, ima impresivan CV koji obuhvaća klubove poput Fiorentine, Leipziga, Eintrachta, Verone i Milana. Njegova iskustva i vještine mogli bi biti od koristi za bilo koji klub koji ga dovede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here