Home Mozaik Atraktivna Riječanka Rina ulazi u Big Brother kuću

Atraktivna Riječanka Rina ulazi u Big Brother kuću

1686
2

Stanari sve više upadaju u monotoniju i svađe, pa je Big Brother odlučio začiniti svakodnevicu velikih iznenađenjem – novom, atraktivnom stanarkom iz Rijeke. Lijepa i, što će nekim stanarima biti zanimljivo, slobodna dvadesetpetogodišnja Rina Dehni ima vremena napretek. U Big Brother se prijavila prije svega radi osvajanja glavne nagrade, ali i putovanja u egzotičnu zemlju. Ne podnosi tračanje, agresiju ni ljudsku glupost, pa je pitanje hoće li pasti pod utjecaj nekih stanara koji ponekad prednjače u navedenim disciplinama.

Slonove je izbjegla, no jako se boji morskih pasa, a s obzirom na egzotičnost zadataka, možda neće uspjeti izbjeći suočavanje sa svojom fobijom. Za sebe kaže da je otvorena, karizmatična i draga, a do glavne nagrade planira ići s osmijehom na licu.

Kao što je spomenuto, Rina je slobodna, što će zasigurno najzanimljivije biti Ivanu, kojemu se u kući sviđaju sve cure, a s obzirom na to da se nije izjasnio je li gay ili ne, možda razviju samo dobar prijateljski odnos. Obožava trbušni ples, što joj je i hobi, pa će sigurno s glavnom plesačicom u kući, Martine, razmijeniti pokoji pokret.

Hoće li je stari stanari prihvatiti ili ne, vrijeme će pokazati, ali sigurno je da nas očekuje vrlo zanimljiv vikend.(Tportal)

2 COMMENTS

  1. Super šta Rina ulazi……..meni je ona ok……..smiješna je ful a pogotovo kada kaže 100 % FORZA RINA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here