Home Vijesti Bandić trola Bandića: Podkapacitirana pjevačica je pjevala i Mamiću pa gledajte kako...

Bandić trola Bandića: Podkapacitirana pjevačica je pjevala i Mamiću pa gledajte kako je završio

922
0

U do sada najbizarnijoj kampanji za predsjednika države, malo svijetla unio je kandidat Dario Juričan alias Milan Bandić koji svoju originalnu kampanju vodi pod sloganom ‘Možete mi oduzeti ime ali mi ne možete oduzeti korupciju!’. Njegov glavni protukandidat je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji se uopće nije kandidirao ali s kojim Juričan vodi pravnu bitku za pravo da se koristi njegovim imenom i prezimenom. Upravni sud je naposlijetku presudio u korist Juričana ali prekasno da se s imenom Milan Bandić pojavi na izborima. U posljednjoj objavi osvrnuo se na Bandićevo koketiranje s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović koja će Bandiću nositi kolače kada završi u zatvoru:

Gradonačelniče Bandić,
pjevačica je i Zdravku Mamiću tepala na uho, smjenjivala ravnatelja SOA-e, pa gledajte kako je na kraju Zdravkec skončao. Niste izvukli pouku ni od Mamića, ni od Kutle, ni od Sanadera. I oni su svi mislili da su nedodirljivi.
Vi ste tigar od papira, vaše je vrijeme isteklo.
Pjevačici pak nema pomoći, ona je nježno podkapacitirana i nadam se da je DIP zadržao one kutije u kojima je donijela obrasce jer će joj te kutije trebat da iseli stvari s Pantovčaka. Vrijeme je za novu koruptivnu vlast!

Previous articleRiječki Anđeli pozivaju djecu na Svetog Nikolu
Next articleNa Svetog Nikolu godišnja članarina Gradske knjižnice Rijeka za sve građane 25 kuna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here