Home Mozaik Belma naručila vjenčanicu, Džomba angažirao Halida

Belma naručila vjenčanicu, Džomba angažirao Halida

997
0

Koliko god oni sami o tome uporno šutjeli, kuloari naveliko bruje o detaljima vjenčanja mlade RTL-ove voditeljice Belme Hodžić i poznatog rukometaša Mirze Džombe. Premda se ne tako davno šalila na račun onih koji su je “ gurali u brak” izjavom kako ona o tome ništa ne zna, ili – evo propada Mirzino iznenađenje, roditelji mi skupljaju novac za vjenčanje i sl., ovaj simpatični televizijsko-sportski par datum je ipak odredio.

Razmjene bračnih zavjeta bit će 3. srpnja na Trsatskoj gradini, prelijepoj srednjovjekovnoj tvrđavi s koje puca pogled na Rijeku i Kvarner.

Grad u kojem su oboje odrasli i gdje je navodno prošlog proljeća njihova ljubav i planula. Premda su još ljetos negirali vezu tvrdeći da je riječ samo o prijateljstvu, danas se više ne kriju od kamera, no o vjenčanju odbijaju pričati. – Svoju privatnost i dalje ne želim dijeliti s javnosti i ne, neću vam ništa reći na temu vjenčanja – britko nam je odgovorila RTL-ova “šefica kuhinja”. No svoje su prijatelje o datumu vjenčanja već obavijestili, ali detalji se tek razrađuju.
Mirzina je želja da mu glavni zabavljač tog najvažnijeg dana u životu bude očito kod naših sportaša megapopularni Halid Bešlić, koji će prije Mirze zabavljati i uzvanike na vjenčanju Darija Srne. Mjesto velike zabave Belma i Mirza još nisu odredili, a i vjenčanica se tek “kroji” u glavi lijepe voditeljice. Izvedbu će, kako čujemo, preuzeti mladi riječki kreator Juraj Zigman koji je inače Belmin prvi susjed i dugogodišnji prijatelj i čije kreacije rado nosi još iz vremena dok je Zigman svoje ideje tek “testirao” na prijateljicama. (jutarnji.hr)

Previous articleBerača šparoga poskok ugrizao u čelo
Next articleTjedno prometno izvješće: 19 osoba lakše, 2 teže ozlijeđene

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here