Home Mozaik Bidenov pas napao je 24 službenika prije negoli je udaljen iz Bijele...

Bidenov pas napao je 24 službenika prije negoli je udaljen iz Bijele kuće

159
0

U mnogim slučajevima agenti tajne službe morali su potražiti liječničku pomoć

Prije negoli je odveden iz Bijele kuće, njemački ovčar Joea Bidena, Commander, napao je i ugrizao najmanje 24 agenta tajne službe. To je ono što proizlazi iz novih dokumenata dobivenih kroz Zakon o slobodi informacija, a koje je danas izvijestio CNN. Oni izvještavaju o puno većem broju napada koje je izveo predsjednikov pas od onoga što je bila iznijela Bijela kuća kada je objavila vijest o uklanjanju Commandera prošlog listopada.

Udaljen je iz Bijele kuće

Prema dokumentima, u mnogim slučajevima policajci su morali tražiti liječničku pomoć nakon ugriza psa. Incidenti se nisu dogodili samo u Bijeloj kući već i u Nantucketu, ljetovalištu gdje Bidenovi obično odlaze na odmor, te u njihovom domu u Wilmingtonu.

U konačnici, izvještava CNN, situacija sa psom postala je toliko opasna da su policajci morali poduzeti mjere “kako bi zaštitili svoju osobnu sigurnost. “Nedavni ugrizi pasa natjerali su nas da preispitamo svoje taktičke operacije kada je zapovjednik prisutan,” stoji u e-pošti koju je osoblje poslalo agentu za zaštitu predsjednika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here