Home Najnovije Bivši trener Hajduka: Čujem da Livaja kasni na treninge. Nije se nametnuo...

Bivši trener Hajduka: Čujem da Livaja kasni na treninge. Nije se nametnuo ponašanjem

202
0

Bivši igrač i trener Hajduka Mišo Krstičević komentirao je priču o kompatibilnosti Marka Livaje i Nikole Kalinića, koja se sada opet pojavila jer se spominje da bi Karoglan mogao vratiti Kalinića u klub. Krstičević je o tome govorio gostujući u emisiji Sport nedjeljom, u kojoj je opširno govorio o nekadašnjem klubu.

Krstičević je Hajdukov dres nosio od 1978. do 1983. i s njim osvojio naslov u bivšoj Jugoslaviji. U splitskom je klubu prošao nekoliko trenerskih pozicija i uloga, a prije desetak godina bio je i njegov trener. Sada je trener NK Jadran Luka Ploče, ali i dalje prati zbivanja u Hajduku.

“Mora se pronaći način. Arrigo Sacchi je rekao da mu je najveća greška u životu što nije uspio naći poziciju za Roberta Baggija. Imao si Kalinića koji ima top inteligenciju, ali nije se uspjelo i šteta. Livaji zamjeram nešto. On je uzor mladim igračima… Kad je dolazio, morao je znati da će svi nositi njegov dres”, rekao je Krstičević pa dodao:

“On se svojim ponašanjem možda nije uspio nametnuti u tom dijelu, čujem po Splitu da kasni na treninge. Volio bih da ta djeca koja dolaze da znaju da je on bio kao Modrić, redovan na treninzima, pazio na kilažu.”

Previous articleFOTO: Na Trgu Svete Barbare urušio se dio zgrade!
Next articleNogometno pitanje na TV kvizu podijelilo gledatelje. Biste li vi znali odgovor?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here