Home Vijesti Bizarna scena iz Tirane: Merkelica zaglavila u automobilu! (VIDEO)

Bizarna scena iz Tirane: Merkelica zaglavila u automobilu! (VIDEO)

304
0
Albanian Prime Minister Edi Rama, left, and the German Chancellor Angela Merkel join the welcome ceremony at the Palace of Brigades in Tirana, Albania, Tuesday, Sept. 14, 2021. Merkel is on a farewell tour of the Western Balkans, as she announced in 2018 that she wouldn't seek a fifth term as Germany's Chancellor. (AP Photo/Franc Zhurda)

Njemačka kancelarka Angela Merkel doputovala je danas iz Beograda u Tiranu, gdje se sastala s albanskim premijerom Edijem Ramom.

Društvene mreže usijale su, ali ne zbog službenog dijela sastanka, već zbog niza gafova koji su se dogodili prije početka razgovor u Palači brigada, ispred kojeg je upriličen svečani doček .

Prvo je bila blokirana brava s kojom je Merkel stigla na sastanak s Ramom ili je vozač zaboravio otključati vrata, pa je tjelohranitelj uhvaćen kako kuca na vrata i bori se da ih otvori.

Snimku zaglavljene njemačke kancelarke pogledajte OVDJE.

Nakon toga je uslijedio neugodan pozdrav Rame i Merkel. Naime, zbog pandemije koronavirusa, Angela Merkel ga je dočekala šakom, a vidno uzbuđen Rama oduševljeno joj je pružio ruku. Nakon nekoliko trenutaka neugodne tišine uspjeli su se rukovati, prenosi Kurir.

Uslijedio je novi gaf tijekom intoniranja himne. Merkel je zbog zdravstvenog stanja prosjedila intonaciju himne, ali su korisnici društvenih mreža bili zbunjeni zašto je sjeo i Rama.

Podsjetimo, Angela Merkel je prije, zbog svog zdravstvenog stanja, morala sjediti tijekom intoniranja himne na nekim prethodnim sastancima s čelnicima.

Povrh svega, Rama se našao na udaru “modne policije”. Ukoren mu je što ne nosi klasične, kožne cipele, ali je “kraljicu Europe” dočekao u mokasinama.

A bilo je i onih koji nisu imali ni kravatu.

Rama je često kritiziran zbog pretjerano ležerne odjeće pa ga tako često snimaju kako dočekuje svjetske lidere u tenisicama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here