Home Mozaik Bodybuilder preminuo u 46. godini: Marco Luis sebe je nazivao “najnapumpanijim čovjekom...

Bodybuilder preminuo u 46. godini: Marco Luis sebe je nazivao “najnapumpanijim čovjekom na svijetu”

114
0
bodybuilder

Mnogi su se portugalskom sportašu divili zbog njegove priče o iskupljenju i osobnom uspjehu

Marco Cesar Aguiar Luis preminuo je u Kölnu u Njemačkoj u dobi od 46 godina, a uzroci se tek trebaju razjasniti. Njegova iznenadna smrt potakla je znatiželju o tome što je moglo uzrokovati smrtonosnu bolest. Portugalski bodybuilder pod nadimkom “čudovište” postao je poznat na društvenim mrežama jer je sebe definirao kao “napumpanijeg muškarca ikada”. Sa svojim je pratiteljima često dijelio fotografije svojih natjecanja ili treninga, ali i svojih poza kako bi što je više moguće istaknuo mišiće.

Bodybuilder koji je fascinirao milijune ljudi

Priča o Marcu Cesaru Aguiaru Luisu fascinirala je milijune ljudi. Bodybuilder iz Terceire uspio je zapravo prevladati sve one urođene probleme koji su ga odmalena sprječavali da se bavi sportom.

Bodybuilding i naporan trening s bučicama i utezima doveli su ga do fizičke forme koju su godinama cijenili mnogi stručnjaci u tom sektoru. Divili su se upornosti, dosljednosti i odlučnosti kojom je Marco uspio postići svoje ciljeve i ostvariti svoj san.

Zdravstveni problemi Marca Luisa

U videu objavljenom na YouTubeu prije nekog vremena, Marco Luis je objasnio kako se rodila njegova strast prema bodybuildingu: «Rođen sam s fizičkim problemima koji su me onemogućavali da se bavim sportom. Sa 20 godina, kada sam se počeo baviti džudom, odmah sam shvatio da su moja strast mišići. Uz pomoć oca napravili smo betonske utege i počeo sam trenirati kod kuće. Zatim sam  postupno kupovao utege i sprave. Danas, nakon 26 godina, imam opremljenu teretanu.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here