Home Mozaik Brćkala se u plićaku pa zamalo poginula: ‘Nagnula se umočiti kosu, kad...

Brćkala se u plićaku pa zamalo poginula: ‘Nagnula se umočiti kosu, kad ju je ubola, promašila pluća za nekoliko centimetara (VIDEO)

204
0

Kristie je sa suprugom Thomasom uživala na plaži kako bi pobjegla od nesnosne vrućine pa se odlučila osvježiti među valovima no odjednom ju je ubola raža.

“Raža je bila ranjena i ugibala kada se Kristie nagnula unatrag u vodu da namoči kosu, a raža ju je ubola s dvije bodlje u mišić gornjeg dijela leđa. Bodlje su prodrle oko osam centimetra duboko u nju i za 3 cm promašile pluća. Moguće je da ima oštećenje živaca, još je prerano reći.”, rekao je suprug.

Hitno je prebačena u bolnicu, gdje su joj na traumatologiji uklonili bodlju i liječili ranu kako bi spriječili otrovanje. “Jučer, dok sam bila na plaži, probola me raža. Ista raža koja je ozlijedila Stevea Irwina i skoro mi probila pluća. Promašila je za samo nekoliko centimetara. Nikad nisam bila toliko uplašena i zapravo sam mislila da ću umrijeti, ali Thomas je bio uz mene i smirivao me”, napisala je na svom Instagram profilu.

“‘Još uvijek je nevjerojatno bolno, poput naleta boli i kažu da je to samo zbog toksina koji se nalaze u bodlji same raže”, rekla je za Fox13. “Prošla je kroz mišić, još ima toksina”, dodala je.

Previous articleMarco Pašalić: Za Dinamo ćemo imati još veću motivaciju nakon svega!
Next articleVIDEO: Perišić sudjelovao u akciji za gol pa skoro dobio crveni karton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here