Home Sport Marco Pašalić: Za Dinamo ćemo imati još veću motivaciju nakon svega!

Marco Pašalić: Za Dinamo ćemo imati još veću motivaciju nakon svega!

205
1

Marco Pašalić (22) igra fantastično u dresu Rijeke. Donedavni mladi reprezentativac Hrvatske zabio je na pet od posljednjih šest utakmica momčadi s Rujevice, a ukupno je u tom periodu na učinku od pet golova i dvije asistencije. Prekrasan pogodak postigao je i u Lilleu, gdje je Rijeka izgubila 2:1 u prvom susretu play-off runde kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

“Malo smo teže spavali nakon utakmice, ali pokazali smo da možemo protiv Lillea. Kreirali smo šanse, nismo zabili, ali smo vidjeli da imamo šanse u uzvratu, uz našeg 12. igrača na Rujevici, pobijediti Lille”, ispričao je Pašalić za Rijekine službene stranice pa se osvrnuo i na svoj gol:

“Bitno je da smo igrali kao momčad, onda dođe do takvih golova. Bio je dogovor da napadamo dubinu, napali smo dubinu, bio sam u takvoj situaciji i zabio sam. Ali ne brojim previše taj gol, mislim, broji se za uzvrat, ali važnije bi bilo da smo pobijedili ili da je ostalo 1:1.”

Pašalić je zatim najavio ogled s Dinamom, koji se u nedjelju igra na Maksimiru. Kaže da će momčad dodatno motivirati sve što se događalo tijekom tjedna. Jasno, misli na odlazak trenera Sergeja Jakirovića iz Rijeke u Dinamo.

“Bit će to muška utakmica, intenzivna. I bit će nam još veća motivacija nakon svega što se događalo proteklog tjedna. Dat ćemo sve od sebe, čujem da dolazi puno navijača i to će nam svima biti poticaj”, izjavio je pa odgovorio na pitanja o umoru i kvaliteti Dinama:

“Umor? Normalno je to od utakmice, ali za nogometaša je najljepše igrati utakmice, da se pokažeš. To je najveća privilegija koju možeš imati kao igrač. Što se tiče kvalitete Dinama, imamo i mi individualnu kvalitetu. Mladi smo, igramo sa srcem, hoćemo i želimo i vjerujem da možemo ostvariti nešto veliko.”

Previous articleJakirović: Rijeka me ne može iznenaditi. Pa ja sam slagao tu ekipu!
Next articleBrćkala se u plićaku pa zamalo poginula: ‘Nagnula se umočiti kosu, kad ju je ubola, promašila pluća za nekoliko centimetara (VIDEO)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here