Home Sport Bruno Marić podnio ostavku!

Bruno Marić podnio ostavku!

502
0
sddefault (32)
sddefault (32)

Bruno Marić, dosadašnji predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, podnio je ostavku na svoju dužnost, priopćio je Hrvatski nogometni savez putem službenih kanala. U priopćenju koje prenosimo u cijelosti, navodi se:

“Dosadašnji predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a Bruno Marić podnio je ostavku na svoju dužnost te u razgovoru s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem iznio osobne razloge zbog kojih je donio takvu odluku. Predsjednik Kustić izrazio je razumijevanje za iznesene razloge te je ostavku prihvatio, a Izvršni odbor usvojio.”

Ova Marićeva odluka dolazi dan nakon što je izvanredno održana konferencija za medije u srijedu zbog “afere VARleaks“, gdje su procurile brojne snimke na kojima se mogla čuti komunikacija između glavnih sudaca i sudaca iz VAR sobe.

Bruno Marić je došao na poziciju šefa Komisije sudaca odlukom na sjednici Izvršnog odbora HNS-a 10. ožujka 2021. godine, zamijenivši Antu Kulušića. Nakon tri godine, Marić je podnio ostavku na svoju dužnost. Prethodno je 2019. godine podnio ostavku na mjesto glavnog instruktora za VAR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here