Home Mozaik Čekajte, zar se ovo smije?! Navijačice pomoću erotske predstave ometale suparničke igrače

Čekajte, zar se ovo smije?! Navijačice pomoću erotske predstave ometale suparničke igrače

61
0

Nismo do sada imali prigodu pratiti tajvansku košarku, pa tako nismo imali pojma da tamošnje navijačice smiju ometati protivničke igrače čak i pomoću – guza!

Na tu nam je činjenicu ukazala snimka koja je upravo postala viralna, a na kojoj je moguće vidjeti članice grupe LuxyGirls kako ometaju suparničkog igrača Sua Baizhanga pomoću male erotske predstave.

Postavile su se dvije od njih u takozvane špage i zatim počele “tresti”, pa odnijele pobjedu jer je Baizhang koji trenutak kasnije doista promašio dodatno slobodno bacanje.

Je li takva intervencija navijačica bila u duhu fair-playa, eto, ostavit ćemo drugima da raspravljaju, možda čelnicima tamošnjeg košarkaškog saveza jer su djevojkama pojedini zamjerili i to što ne paze na maloljetne na tribinama…

Previous articleUznemirujuća snimka šokirala svijet: Nožem izbo nepoznatog mladića i probio mu pluća zbog nevjerojatnog razloga
Next articleSelfie napravljen pred smrt ledi krv u žilama: Žena snimila svoje posljednje trenutke, video nije za svačije oči (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here