Home Vijesti Čermak: Dubioze Dine su velike, mogu se očekivati rezovi

Čermak: Dubioze Dine su velike, mogu se očekivati rezovi

3381
2

cermakUmirovljeni general i aktivni poduzetnik Ivan Čermak posjetio je jučer prijepodne pogone Dine Petrokemije u Omišlju na otoku Krku te je potvrdio da ima ozbiljne namjere oko preuzimanja te posrnule tvrtke.

‘Kao što je poznato, pregovaramo o ulasku u Dioki i Dinu i to je razlog našeg današnjeg posjeta. Došao sam sa svojim inženjerima razgledati pogone polietilena’, rekao je vlasnik Croduxa Ivan Čermak Jutarnjem listu, ne otkrivajući detalje pregovora. Kazao je da taj posjet nije obvezujući te da će konačna odluka biti uskoro donesena.

‘Sve će biti poznato već idući tjedan. Razgovaramo s vjerovnicima, a dubioze su jako velike. Nažalost, mogu se očekivati rezanja i lomovi’, najavio je Ivan Čermak.

Čermakov Crodux bio je zainteresiran za kupnju bivše tvrtke Roberta Ježića još prije dvije godine, a pregovori su sada obnovljeni.(tportal)

2 COMMENTS

  1. Ova vijest tportala ima jednu veliku falingu, a ta je da ga je u DINI dočekao R.Ježić, a javnost ne zna što je On danas,a što je jučer bio većinski vlasnik. Kakve su to igre?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here