Home Mozaik Ćiro: Nisam zaradio k’o Šuker, ali kupujem stan u Opatiji

Ćiro: Nisam zaradio k’o Šuker, ali kupujem stan u Opatiji

1902
0

Sine, meni se se ovdje, u Opatiji, toliko sviđa da sam upravo ovdje odlučio sebi naći gnijezdo za svoje stare dane. Kvarner, Liburnija, Opatija, pa to je, sine, raj na zemlji. ‘Ko ne bi poželio ovdje živjeti. Upravo zato odlučio sam: kupujem stan – izjavio je za Večernji list legendarni nogometni trener i aktualni izbornik nogometne vrste BiH, Ćiro Blažević.
– Nisam baš zaradio neku veliku lovu kao Šuker pa moj stan neće biti baš toliki – našalio se Ćiro na svoj račun komentirajući prekjučerašnju investiciju Davora Šukera u opatijske nekretnine. Bivši reprezentativac Davor Šuker novi je vlasnik luksuznog stana u Vili Porthaim, secesijskoj ljepotici od gotovo 1000 četvornih metara tik do hotela Ambasador.

Šuker je kupio jednu od pet etaža, stan od 200-tinjak kvadrata koji je uredila tvrka za nekretnine iz Istre.

Točna cijena, kao i uvjeti pod kojima je Šuker kupio stan, poslovna su tajna, no neslužbeno se doznaje da kvadrat u Vili Porthaim stoji oko sedam tisuća eura. No dok se Šuker smjestio u secesijskom okruženju i ugođaju davnih opatijskih vremena, Ćiro se odlučio za moderniju verziju. Njemu je, priznao nam je, za oko zapela nova vila Arentz.

– Sklon sam ovome što su ovi Slovenci radili, to mi se dopada – rekao nam je.
– Gotovo je, odlučio sam, kupujem i nadam se da ću ovdje uživati u svojim zlatnim danima – kaže Ćiro. Majstor nogometa i veliki ljubitelj čokolade smjestit će se u jednom od 28 apartmana površine od 85 do 175 četvornih metara s pogledom na Cres i Kvarner, svega desetak metara od mora, najmodernije opremljenih svim uređajima, uređenih španjolskom keramikom i talijanskim pločicama. Prva susjeda Ćire Blaževića u svojoj ružičastoj vili pod novim zdanjem bit će Žuži Jelinek. (Večernji list)

Previous articleTot: S pet pobjeda možemo do Europe
Next articleUtakmica odluke za Gornju Vežicu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here