Home Biznis Coca-Cola se vraća na police Konzuma, Tiska…

Coca-Cola se vraća na police Konzuma, Tiska…

325
0

Iz Fortenove su na svojoj web stranici priopćili kako se proizvodi koje proizvodi i distribuira Coca-Cola HBC Hrvatska vraćaju na police članica Fortenova grupe.

“Temeljem objave Državnog inspektorata RH od 9. studenog 2023. te pisane obavijesti kompanije Coca Cola da je zaprimila informaciju o rezultatima ispitnih izvještaja Državnog inspektorata RH o kontroli uzoraka njezinih proizvoda prema kojem se uzorci smatraju zdravstveno ispravnima i kojom kompanija potvrđuje da se svi proizvodi koje proizvodi i distribuira Coca-Cola HBC Hrvatska smatraju zdravstveno ispravnima i sigurnima za konzumaciju, kompanije Fortenova grupe – Konzum, Velpro, Roto dinamic i Tisak u svoje prodajne kanale vraćaju proizvode Coca Cole”, poručili su. 

Podsjetimo, članice Fortenova grupe su prije dva dana obavijestile javnost kako su odlučile samostalno i preventivno iz svojih dućana povući sva bezalkoholna pića Coca-Cole. 

“S osnovnim ciljem zaštite zdravlja naših kupaca i svih ostalih dionika te odgovornog pristupa ukupnom poslovanju, članice Fortenova grupe – Konzum, Velpro, Tisak i Roto Dinamic, samoinicijativno i preventivno iz svoje maloprodajne i veleprodajne mreže povlače sav asortiman bezalkoholnih pića proizvođača Coca-Cola.

Ta privremena odluka Fortenova grupe vrijedit će sve dok od relevantnih institucija i proizvođača ne dobijemo službene informacije o sigurnosti proizvoda i upute o postupanju”, objasnili su tada u priopćenju. 

Previous articleLivaju su okružila trojica, pogledajte što je napravio!
Next articlePronađen u krvi na cesti u Puli. Policija: pao je s bicikla. Obitelj: Pretučen je!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here