Home Vijesti Dario Juričan: Neka pobijedi najgori!

Dario Juričan: Neka pobijedi najgori!

1441
0

Predsjednički kandidat Dario Juričan razgovarao je s reporterkom N1 Tinom Kosor-Giljević.

Na pitanje koliko mu promjena imena u Milan Bandić donijela problema, rekao je sljedeće:

“Je, je, dosta problema. Na svim razinama – od banke do izlazaka izvan zemlje. Malo mi to komplicira život. Ali gledajte, neprijatelj je velik i jak, ja ću ga razbiti i onda će moje zadovoljstvo biti veće.”

Komentirajući izjavu Mislava Kolakušića kako je HDZ nekim kandidatima podijelio potpise za kandidaturu, Juričan kaže kako to s njim nije slučaj, ali i kako bi uzeo potpise da su mu nuđeni.

“Ja bih ih sa zadovoljstvom uzeo, ali nisu mi dali nikakve potpise. Složili smo dobru grupu volontera, mrežu ljudi u cijeloj Hrvatskoj, tako da su glasovi kapali cijelo vrijeme.”

Rekao je i zašto bi građani trebali izabrati upravo njega.

“Ovi izbori su na rubu besmislenog. Na toliko malo ovlasti se troši toliko puno novaca. Ja bih te izbore i ovako i onako ukinuo i dao Saboru da bira predsjednika. Ovo je sve jedan show, jedna laž, ovo je cirkus. Ali ja želim u tom cirkusu pobijediti da pokažem i malom korumpiranom čovjeku da se može.”

Osvrnuo se i na kritike kako raspršuje biračko tijelo ljevice.

“Svako ima svoju teoriju. Svako smeće može reći što god želi i s tim se apsolutno slažem. Ja mislim da sam kandidat samog sebe kojega su birači podržali od početka.”

“Ja želim biti kriminalac. Želim biti na Pantovčaku i tamo ću primati druge kriminalce, ali i uglednike, poput gradonačlenika Zagreba Milana Bandića.”

“Moj protivnik na izborima je samo jedan, a to je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. To je čovjek koji drži i parlament u šaci, drži glavni grad u šaci kao jedno gospodarsko i logističko sreidšte. Ja sam odabrao jednog protukandidata i s njim se fajtam od početka”, rekao je Dario Juričan.

Istaknuo je što želi od ovih izbora i koji je njegov problem.

“Ja želim biti najveći kriminalac. Ako su Grabar-Kitarović i HDZ uglednici i fini ljudi, onda ja želim biti na suprotnoj strani. Neka mi se to dozvoli.”

“Od Hrvatske ću napraviti korupto-zonu, korupcija svima ne samo njima. U Ustav ću uvesti korupciju, a gospodarske probleme ću riješiti na način da dam cijelu Hrvatsku u koncesiju. Tako da je moj program zaokružen i korespondira s potrebama Hrvatske”, kazao je Juričan i rekao koja je njegova konačna poruka uoči izbora: “Neka pobijedi najgori.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here