Home Najnovije Dinamo obilježio 110 godina Maksimira. Navijači u komentarima: Sram vas bilo

Dinamo obilježio 110 godina Maksimira. Navijači u komentarima: Sram vas bilo

105
0
Foto: GNK Dinamo

GNK Dinamo na svojoj je Facebook stranici obilježio 110. obljetnicu otvaranja stadiona Maksimir, koji je službeno otvoren 5. svibnja 1912. godine. “Modra nogometna pozornica već 110 godina!” napisali su iz Dinama, no ta njihova objava nije naišla na odobravanje navijača na Facebooku. Maksimir je već neko vrijeme u derutnom stanju, dio tribina zatvoren je zbog opasnosti od urušavanja, a rješenje se ne nazire. Evo komentara na tu objavu Dinama koji su izazvali najviše reakcija na Facebooku:

“Sram vas sve bilo zbog ovakvog stadiona i u nedjelju ljudi opet vagaju hoće li ići na utakmicu zbog kiše. Sramite se svi:”

“O, Bože; Koliko samo želim to novo lice MAKSIMIRA, taj novi STADION! Na njegovom travnjaku vidim moj ponosni Dinamo i Hrvatsku nogometnu repku sa pjesmom. Pun stadion nasmijanih i razdraganih lica.Nije to nestvarno, nije to nemoguće; Želim što prije da se osjećam ugodno kod kuće.Snovi moji i mašto moja.Domovino zemljo; Ostvari mi san.”

“Pokrenite više nešto s HNS-om, vladom, ma s kim god treba da se to sruši i napravi novi. Jedna europska metropola ima ruševinu od stadiona, pa to je za plakanje. Zar Dinamo kao poznati klub euro-nogometa i reprezentacija koja je nogometna sila ne zaslužuju konačno to.”

“110 godina najružnijeg stadiona u Hrvata!”

“Toliko je ružan,jadan,star….da ga jednostavno moraš obožavat.”

Previous articleVeznjak Rijeke najavio Jadranski derbi: Dati ćemo sve od sebe protiv Hajduka!
Next articleZelenski: Ovo je moj uvjet za postizanje mirovnog sporazuma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here