Home Sport Veznjak Rijeke najavio Jadranski derbi: Dati ćemo sve od sebe protiv Hajduka!

Veznjak Rijeke najavio Jadranski derbi: Dati ćemo sve od sebe protiv Hajduka!

177
0

Dva velika suparnika do kraja sezone imaju dva susreta, prvi ove nedjelje, prvenstveni, pa potom krajem svibnja finale Kupa. Koja je utakmica važnija? Hajduk je jedini ostao u utrci za oba trofeja, Rijeci je Kup velika nagrada, teško je kazati, piše Slobodna Dalmacija.

“Želio bih pozvati što više navijača da nas dođu podržati na zadnjem derbiju sezone na Rujevici. Iako smo ispali iz utrke za naslov dat ćemo sve od sebe, nekakva nam smjernica treba biti utakmica protiv Osijeka koju smo odigrali vrlo dobro”; kaže Domagoj Pavičić.

Momčad Gorana Tomića izašla je iz krize, igraju jako dobro, rezultati su opet tu, iako nisu u utrci za naslov prvaka mptivacija nije upitna.

“Rekao bih da će važna biti agresivnost, uzimanje drugih lopti, reakcija na izgubljenu loptu. Ako ćemo igrati kao protiv Osijeka pa i u Šibeniku kada smo spustili loptu na travnjak onda ćemo biti dobri. Odmah smo pokazali što znamo, da smo jedna od boljih momčadi u ligi. Idemo dati sve od sebe protiv Hajduka.”

Hoće li prvenstveni derbi imati utjecaj na onaj finalni susret u Kupu, može li se povući neka paralela.

“To su dvije sasvim drugačije utakmice, prvenstvo je jedno, Kup nešto sasvim drugo. Sada smo koncentrirani samo na nedjelju, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u odličnoj atmosferi. Vjerujem da će nam navijači biti vjetar u leđa i 12. igrač protiv Hajduka, s njima će nam biti puno lakše”, poručio je Pavičić.

Previous articleUlaznice za finale Kupa prodaju se po 2000 kuna!
Next articleDinamo obilježio 110 godina Maksimira. Navijači u komentarima: Sram vas bilo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here