Home Najnovije Dinamo u Sloveniji pronašao zamjenu za Petkovića?

Dinamo u Sloveniji pronašao zamjenu za Petkovića?

69
0

Žan Vipotnik je trenutno jedan od najboljih slovenskih napadača. Ovaj 20-godišnji centarfor koji prema Transfermarktu vrijedi 500 tisuća eura ove je sezone u dresu Maribora postigao čak 14 prvenstvenih pogodaka, od čega čak 11 u zadnjih sedam utakmica. Na svakoj od posljednjih sedam bio je strijelac.

Slovenski mediji raspisali su se o mladiću koji će za koji dan napuniti 21 godinu još u siječnju. Maribor, kojeg s klupe vodi bivši trener Dinama Damir Krznar, već je ove zime dobio ponudu 1.2 milijuna eura iz MLS-a. Nedavno je iz SAD-a stigla nova ponuda, ovoga puta teška preko četiri milijuna eura. I ta ponuda je odbijena.

U Mariboru vjeruju da bi Vipotnik na ljeto mogao doseći cijenu veću od pet milijuna eura i spremni su čekati, a najnovije vijesti svakako idu u prilog tome. Naime, osim Dinama, Vipotnika prati i Crvena zvezda pa nije isključeno da dođe do licitacije na regionalnoj razini.

U međuvremenu se očekuje i da će se Vipotnik naći na sljedećem popisu Matjaža Keka te debitirati za reprezentaciju Slovenije, a to je činjenica koja bi mu također podigla cijenu. Maribor bi tako mogao tražiti odštetu i veću od pet milijuna eura, a u tom slučaju je Dinamo u boljem položaju od ostalih udvarača.

Naime, Dinamo u Mariboru ima Marka Tolića, veznjaka s kojim su tamo jako zadovoljni pa nije isključeno da bi upravo on mogao biti uključen u posao kao dio odštete. U tom slučaju bi Dinamo mogao smanjiti fiksni dio odštete, možda dodati i još kojeg igrača pa zaključiti posao znatno jeftinije nego bi to mogli ostali interesenti.

Previous articleFOTO: Severina pred 51. rođendan pozirala u kupaćem kostimu, fanovi je zatrpali lajkovima
Next articleProbudila se usred noći, dečko nije bio pored nje: Spavao je na kauču, a onda ga je razotkrila!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here