Home Mozaik Dino Bubičić: Za lentu sam morao spavati s organizatoricom izbora

Dino Bubičić: Za lentu sam morao spavati s organizatoricom izbora

264
5

Iz kontroverzne knjige Dine Bubičića, koja ovih dana potresa domaću estradnu scenu, procurio je još jedan sočan detalj. Dino tvrdi da je lentu Mistera Hrvatske zaradio preko kreveta. U biografiji Dine Bubičića pojavljuje se lik njegove bivše partnerice Sneki Pasuljarić o kojoj je bivši Mister progovorio u InMagazinu.

‘Sneki je samo jedan u nizu izmišljenih likova. Sneki mi je bila seksualna partnerica u jednom dijelu života i vidim da su se mediji raspisali o krivoj Sneki’, ispričao je Bubi za InMagazin.

Nakon što je bio intiman sa Sneki, Bubičić tvrdi da se ponudila da će mu osigurati osvajanje titule najljepšeg. Naime, Bubi je, kako bi dobio lentu Mistera Hrvatske, morao spavati s Mare, njezinom prijateljicom, inače glavnom organizatoricom izbora ljepote.

‘Doveden sam pred gotov čin, brzo sam razmišljao. Što da je izbacim? Još da to netko vidi, da se pročuje? Kakvo bi tek onda sranje ispalo, još bi mi i karijeru uništila, dovoljno je moćna i zlobna za to. Na kraju krajeva, to je samo seks’, napisao je Dino, koji je jutro nakon seksa s dotičnom Mare pronašao papirić s porukom: ‘The winner takes it all!’

Kao što je i očekivao, Dino je te večeri proglašen Misterom Hrvatske. Iz direkcije izbora za Miss Hrvatske na upit redakcije InMagazina poslali su kratku reakciju.

‘Ne osjećamo potrebu komentirati izmišljene događaje iz knjige Dine Bubičića, niti mislimo da takva jedna fikcija može naštetiti ugledu i dignitetu izbora za Miss i Mistera Hrvatske, koji se gradi već 20 godina’. (net.hr)

Previous articleBivši šef Diokija pronađen mrtav, sumnja se u samoubojstvo
Next articleStrojovođa i prometnik optuženi za željezničku nesreću kod Pećina

5 COMMENTS

  1. kakav jad od knjige, pisana je k’o u šestom osnovne

    puna besmislica, izmišljotina i gluposti

    iskreno mislim da je u knjizi zapisano sve što je ikad čuo da se igdje dešavalo, da bi naš ‘red carpet’ klub imao neku ‘svjetsku’ glazuru, i onda još izmislio brdo toga

    šund, očaj, dno…

  2. Muški mix Vlatke-Vujice-Lambaše, a mislio da je u HR najjadniji onaj Grubnić…ali ovaj čovjek-šrot kakvog nema

  3. Ovog decka poznajem jer smo trenirali zajedno kroz cijeli omladinski pogon NK Zamet i NK Drage, nismo ga zvali lovac, bez razloga… A jadno je da se danas bogati i da mediji velicaju to sto je nekad bio DILER tj, covjek koji je zbog svog profita trovao i ubijao tudju djecu!!!!! SRAMI SE HRVATSKO STO VELICAS OVAKVE JADNE PARAZITE!!!! FIUME LIBERA!!

  4. ma sta k_enjate, a sami o tome citate, kupujete knjige i gledate emisije. ubijao je tudju djecu jer su to htjela kupit. da nisu od njega, kupovali bi od nekog drugog. a mozda se ne bi trovali da imaju normalne starce koji ce im posvetit zeru paznje i vremena, da im mame non stop ne gledaju sapunjare i u setnju ih vode po tauerima, a tate teletekst i koeficijente. bolje se lijepo urokat nego takav zivot zivit. tako rezoniraju i imaju pravo. nije dino ili “dinoti” napravio drustvo ovakvo i ljude bijedne i prazne duse. on samo zaradjuje da ljudskoj otudjenosti i gluposti. forza dino libero! bocca aperta! gola profonda! a vi kloshari citajte. i odyebite!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here