Home Mozaik DJ Professor aka Saša Ostojić, poziva vas na ples i mantranje! Zavirite...

DJ Professor aka Saša Ostojić, poziva vas na ples i mantranje! Zavirite u zarazan remix kultnog eurovizijskog hita “Mama ŠČ!”

74
0

Prof. dr. sc. Saša Ostojić ili DJ Professor aka Saša Ostojić objavio je novi remix sada već planetarnog hita “Mama ŠČ!” Leta 3! Ovaj remix poslužit će kao njegovo mantranje za pobjedu Leta 3 na ovogodišnjem Eurosongu. A uz remix možete i vi mantrati od doma te pružiti pravu riječku podršku Letu 3.

“PREMIJERA novog remiksa ‘Mame ŠČ!’, ususret pobjedi LETA 3 na ‘Euroviziji 2023.’!

Zavirite u zarazan remiks kultnog eurovizijskog hita vokalne rock skupine LET3! Ovaj majstorski uradak DJ/producenta Mustafe Mehića spoj je ritmičnih tech-house vibracija i originalne trake ‘Mama ŠČ!’, koji su drajv za ubrzane otkucaje srca i poticaj tijelu na pokret. Glazbeni video u premijeri režirala je Karmen Grgurina Ventin uz cloud podršku Zorana, kao i onu zemaljsku – Ane, združenih duša “art.film”-a iz Rijeke. Frenetični ritam izmjene slika kao odraz razdraganog trenutka, psihodelična je eksplozija boja i pokreta koji savršeno dočaravaju srž izvorne pjesme. Ovaj je remix u audio inačici, već osvojio srca posjetitelja ‘Studentskog četvrtka’ na ekskluzivnoj promociji u ‘Club Crkva’ u ožujku 2023.
Vrijeme je da se i vi pridružite zabavi prepuštajući se zaraznoj energiji ove pjesme i videa, sljubljenih u cjelini!
DJ Professor aka Saša Ostojić, poziva vas na… ples…”, poručio je prof. dr. sc. Saša Ostojić.

Previous articlePIK pripremio ’10 kilograma tešku’ podršku za Letovce
Next articleVIDEO: Teška ozljeda hrvatskog stopera u Bundesligi, izveden s terena nakon 12 minuta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here