Home Mozaik Djevojka na najbizarniji način saznala da ju dečko vara

Djevojka na najbizarniji način saznala da ju dečko vara

234
0
1513992 untitled ls
1513992 untitled ls

Brazilka Sabrina Lou je influencerica koja je poznata i po tome što je veganka. Ljudima koji nisu vegani dala je novo ime, a sam izraz “ljubitelji mesa” u njezinom iskustvu ima dvostruko značenje. Naime, Sabrina je svog dečka uhvatila u prevari i to zahvaljujući narudžbi pizze s kulenom.

Kreatorica videa, koja često dijeli provokativne snimke sa svojih gotovo 90.000 Instagram pratitelja, vidjela je neočekivanu mesnu poslasticu u povijesti narudžbi svog dečka. Sumnja je bila opravdana, s obzirom na to da je njezin dečko navodno strastveni vegan, baš kao i ona.

Kad je shvatila da je narudžba za nekog drugog, osjećala se iznimno izdano.

“Nisam mogla vjerovati svojim očima! Kako sam mogla zamisliti da ću to saznati na ovaj način? Znala sam da to nije za njega. Uvijek smo pričali o važnosti veganstva i to je bio veliki dio naših vrijednosti. Ja  sam ga zavoljela dijelom i zbog toga, otkrivši red s kulenom, kao da sam dobila udarac u glavu” – rekla je Sabrina.

Kada se Sabrina suočila sa svojim dečkom oko narudžbe pizze, on je isprva negirao optužbe za nevjeru, ali je na kraju priznao da je imao aferu. Sabrina je duhovito objasnila kako je otkrila da njezin dečko zapravo ima “pizzu sa strane”.

“Tada sam shvatila da je naš odnos uništen, a u tom trenutku aplikacija za naručivanje hrane postala je moj saveznik u razotkrivanju te laži. Drugim riječima, moj dečko bi me mogao prevariti, ali nikada ne bi prekršio dijetu”, rekla je. .

Iako nije u potpunosti otkrila je li ga na kraju ostavila, jasno je dala do znanja da se osjeća “izdanom” jer je znala da njezin dečko “nikada ne bi jeo meso”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here