Home Vijesti “DOBRI KAMOV, 2. humanitarni picigin turnir na Sablićevu

“DOBRI KAMOV, 2. humanitarni picigin turnir na Sablićevu

1044
0

This image has an empty alt attribute; its file name is picigin.jpg

U nedjelju, 25. kolovoza, održati će se drugi, sada već pomalo tradicionalni humanitarni turnir u najjačem ljetnom sportu – piciginu.! Organizatori nastavljaju tradiciju nakon fenomenalne atmosfere s prošlogodišnjeg turnira kada se skupljala pomoć za malog Maura Baraka.
Turnir se održava na Pećinama, na jednoj od najljepših gradskih plaža na svijetu, na našem Sablićevu, ispod prekrasnog beach bara “KAMOV”. Ekipe mogu biti od 4 ili 5 članova, po želji. Igra se po 10 minuta + 5 minuta zagrijavanja. Kotizacija je 50kn po članu ekipe, a svi će se šoldi pokloniti Domu za odgoj djece i mladeži Rijeka koji će skupljeno iskoristiti za hitnu obnovu svojih starih i istrošenih sportskih artikala, u suradnji sa Silvijem Čoharom, dobrim čovjekom i još boljim pedagogom i odgajateljem koji najbolje zna što im sve treba. Naime, nedostaje im lopti, reketa, mreža, dresova. Djeca bi se bavila sportom, a sudionici humanitarnog turnira će im pomoći u tome!

I ovog puta će svoj obol događaju dati i najpošteniji mogući tročlani žiri koji će ekipe ocjenjivati iz zalaganja, atraktivnosti igre i simpatičnosti ekipe. Oko 15h počinje okupljanje, a igra se od 16h. Ekipa iz “Kamova” osigurala je muziku, nagradice i cugu po posebno dobrim cijenama za sve sudionike.

Dođite bacit’ picigin ili navijati, a najvažnije je pomoći domskoj djeci da se bave sportom, družit’ se i popit’ ledenu biru! Forza Fiume, Boh i se, poručuje glavni organizator ovog eventa Sandi Basić kojem se za prijavu ekipe možete javiti SMS-om, Vajberom, Vocapom, Mesenđerom ili golubom na broj telefona 095 820 6449!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here