Home Sport Dvojica hrvatskih skijaša izborila drugu slalomsku vožnju

Dvojica hrvatskih skijaša izborila drugu slalomsku vožnju

83
0

Sva trojica hrvatskih skijaša odradila su prvu utrku slaloma u Gurglu, ovaj put bez rezultata koji bi ih smjestio među vodeće pred drugu vožnju. Najbolje ju je odradio Manuel Feller, koji je sa startnim brojem 3 prvi dio natjecanja završio s vremenom 53.22 sekunde.

Filip Zubčić bio je prvi hrvatski skijaš na startu, a imao je broj 23. Odlično je krenuo u utrku i nakon prvog prolaznog vremena imao prednost od 0.04 sekunde pred vodećim Fellerom. Uslijedila je pogreška zbog koje je izgubio brzinu, a potom i prednost. Zakasnio je za Fellerom 2.20 i zauzeo 18. mjesto.

Slično je izgledala i vožnja Samuela Kolege, koji je na startu bio odmah iza Zubčića. S 0.10 sekundi zaostatka u gornjem dijelu staze svako sljedeće prolazno vrijeme povećavalo je njegov zaostatak do konačnih +2.78. Izborio je popodnevni slalom s 21. mjestom prve vožnje.

Posljednji hrvatski natjecatelj bio je Istok Rodeš. Sa startne kućice spustio se kao 36. Agresivna vožnja uz zaostatak od 0.04 sekunde s prvog prolaznog vremena pretvorila se u pogrešku zbog koje je za pobjednikom zakasnio 4.47 sekundi i ostao bez popodnevne utrke.

Previous articleVIDEO: Banda asistirao za vodstvo Zambije protiv Konga
Next articleVIDEO: Strašna smrt nasred terena: Krenuo izvesti aut, a potom se samo srušio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here