Home Kolumne Fiat lux: Kult riječkog bazena

Fiat lux: Kult riječkog bazena

421
0

Rijeka je dobila novi bazen. Prvi grad (po svim pitanjima ) u državi zaslužio je i više od jednog zatvorenog bazena nakon preko pola stoljeća čekanja, ali…Treba jasno i glasno reći da je to bazen svih Riječana koji ga imaju pravo koristiti. Financirali su ga građani grada, a ne SDP. I dok drugim gradovima gradi država, mi Riječani moramo graditi sami.

Posljedica je u povećanoj komunalnoj naknadi, cijeni parkirališta, a imamo i najskuplju vodu i grijanje. Sve to iz naših džepova bez ikakve kontrole, skrivajući se iza izbornih rezultata.

Kad završi moć povijesti počinje noć povijesti, a dana nigdje poslije noći! Imamo najskuplji bazen na svijetu – provjereno, na kojem će na većim sportskim događajima biti mjesta samo za one s VIP ulaznicama. Nitko nije tako široke ruke, nitko nema tako benevolentan odnos prema novcu kao oni koji ga nemaju. Nikome tako lako ne leti novac iz ruku kao onima koji ga nikad nisu zaradili niti imaju način, znanje i volju da ga zarade. Takvima je najlakše je uzeti tuđi, nemilice ga bez kontrole trošiti i još se time hvaliti. Dobro da se drug Vojko prvi oprao u novom bazenu! (FIAT LUX)

Previous articleŠtrok: Kantrida će ponovno biti neosvojiva
Next articleOlimpijada: 16 predstavnika grada na Rječini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here