Home Sport Štrok: Kantrida će ponovno biti neosvojiva

Štrok: Kantrida će ponovno biti neosvojiva

2771
0

Nema panike na Kantridi, poraz od Dinama na startu prvenstva ‘normalna je pojava’. Ali na domaćoj premijeri nove sezone pobjeda nad Zagrebom nameće se kao imperativ za novog trenera Mladena Ivančića i predsjednika Ivana Frančiškovića. Hrvoje Štrok jedna je od bitnih karika u riječkom lancu. Kreator na sredini terena. Kvalitetna lopta i – iznenadni udarci.– Zagreb je kao i mi izgubio na startu, ali ne može se vaditi na nama. Kantrida mora opet postati neosvojiva utvrda. I kod pjesnika puno je novih igrača, ali Brkljača na sredini, Mujdža na boku i – Vugrinec su majstori. Sami mogu riješiti utakmicu. Zato, oprez!

Vugrinec je na Kantridi osvojio simpatije igrama, ponašanjem i trijumfom u Kupu 2006. Sada je na drugoj strani. Nepredvidljiv, jegulja u kaznenom prostoru… Bit će posla za igrače sredine terena?

– Za cijelu ekipa, a pogotovo za vratara. Njegovi slobodni su umjetnička djela. Ali, neće biti puno prilike. U odnosu na susret u Maksimiru igrat ćemo ofenzivno, napasti, bit će više prilika i – golova. Dva moramo postići za mirnu završnicu.

Hrvoje u Rijekinu sustavu 4-2-3-1 igra na poziciji srednjeg veznog, iza napadača…

– Na tom dijelu terena pružao sam najbolje partije. Zadovoljan sam svojom formom, ali mogu i bolje.

Rijeka je još u fazi stvaranja momčadi. Cerić još nije spreman, Tapalović će na klupi. Formu lovi Ahmad Sharbini… Na kojem je postotku svojih mogućnosti ova momčad?

– Na 70 posto. Kada se priključe novi igrači, Rijeka će sigurno imati čvrte argumente u borbi za vrh ljestvice – govori Štrok. (Jutarnji.hr)

Previous articleAutomatska nadogradnja na Windows XP SP3
Next articleFiat lux: Kult riječkog bazena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here