Home Sport Filip Bradarić: Ponosan sam što sam kao igrač Rijeke dio reprezentacije

Filip Bradarić: Ponosan sam što sam kao igrač Rijeke dio reprezentacije

1168
0

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu je odradila posljednji trening u Rijeci, te produžila put Osijeka u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Među putnicima u Rusiju bit će i Filip Bradarić, nogometaš Rijeke.

Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u skupini očekuju ogledi protiv Nigerije (16. lipnja), Argentine (21. lipnja) i Islanda (26. lipnja).

– Biti u tom krugu 23 igrača za mene je velika stvar, dolazim iz Rijeke i igram u HNL-u i ponosan sam na to. Hvala suigračima, trenerima i svima koji su pomogli na tom putu. Velika su očekivanja jer u ovoj generaciji je puno vrhunskih igrača koji igraju u najboljim klubovima na svijetu, rekao je Filip Bradarić.

I dok je Bradarić u punom pogonu u okviru reprezentacije, njegovi suigrači u Rijeci s pripremama će početi u ponedjeljak 11. lipnja.

– Pripreme počinju rano i neće im biti lako, ali ja praktički nisam ni stao. Neka uživaju i maksimalno iskoriste slobodno vrijeme. A kada dođu na teren, kao što će im i trener reći, samo maksimalno, ustvrdio je Filip Bradarić.

Previous articlePiršić: Parlamentarna većina potrebna za izglasavanje “Lexa LNG” je ugrožena
Next articleVIDEO: Koktelsi izveli striptiz pred 15 tisuća ljudi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here