Home Mozaik Fotka s Pantovčaka kruži svjetskim trač portalima: U fokusu nije Milanović nego...

Fotka s Pantovčaka kruži svjetskim trač portalima: U fokusu nije Milanović nego bivša profesionalna navijačica!

176
0
f 33869709 1280
Ured Predsjednika Republike Hrvatske/Filip Glas

Svjetskim trač medijima širi se fotografija iz ureda predsjednika Zorana Milanovića, koji je nedavno ugostio Billa Belichicka (72), popularnog američkog nogometnog trenera. Međutim, fotografija nije postala viralna zahvaljujući njima već zbog misteriozne ljepotice u plavom koja je privukla pažnju javnosti.

Odlikovanje i Pratnja

Milanović je Billa Belichicka odlikovao Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara, a ljepotica se nije odvajala od njega. Kako otkriva TMZ Sports, Belichick navodno hoda s mlađom bivšom profesionalnom navijačicom Jordon Hudson (24).

Bliska Veza

Izvori bliski paru tvrde kako su njih dvoje jako bliski već neko vrijeme, a službeni su par postali nedugo nakon što je glavni trener New England Patriotsa prekinuo svoju dugogodišnju vezu s Lindom Holliday.

Prema izjavi jedne od bivših Hudsoninih kolegica, navijačica je trenera prvi puta upoznala 2021. godine na letu iz Bostona za Floridu, a zbližili su se preko projekta na kojem je studentica-sportašica tada radila. Navodno su nakon leta razmijenili brojeve te ostali u prijateljskim odnosima razgovarajući o projektu i obavezama koje je Hudson imala kao navijačica.

Javna Pojavljivanja

Kako kaže izvor, par je prohodao 2022. godine, a u početku su vezu držali u tajnosti i zajedno se pojavljivali samo povremeno. Hudson je u tajnosti podupirala trenera tijekom utakmica na Gillette Stadionu 2022. i 2023. godine.

Par je nedavno odlučio postati javan. Belichick je u ožujku primijećen kako navija za Hudson na natjecanju navijačica. Također je viđen s njom na radnom putu u Hrvatskoj, a ovaj je tjedan prisustvovala i ceremoniji uvođenja Toma Bradyja u Kuću slavnih Patriotsa.

Ozbiljnost Veze

O ozbiljnosti njihove veze svjedoči i činjenica da se Rob Gronkowski čak našalio na račun njihove veze tijekom Netflixove serije “The Roast of Tom Brady” prošlog mjeseca. Hudson je navodno počela Belichicku i pomagati u njegovim poslovnim pothvatima.

Belichick, koji trenutno radi u medijima nakon odlaska iz Patriotsa, prethodno je bio u braku s Debby Belichick, a nakon toga je stupio u vezu s Holliday i Hudson.

Ostaje za vidjeti kako će se ova priča razvijati, ali jasno je da su Belichick i Hudson postali jedna od glavnih tema u svijetu sportskih tračeva.

4o

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here