Home Mozaik FOTO: Belma i Mirza Džomba, Neno Belan , Danijela Gračan uživali u...

FOTO: Belma i Mirza Džomba, Neno Belan , Danijela Gračan uživali u Rijeci na Virskoj noći

1424
0

Sinoć je u Grand Hotelu Bonavia u Rijeci održana glamurozna prezentacija i gala večera pod nazivom Virska noć 2017. Novim turističkim filmom prikazani su destinacijski uspjesi otoka Vira i njegove prirodne ljepote. Program je vodio Dražen Turina Šajeta, a goste i uzvanike zabavljali su Bepo Matešić i David Ricov, klapa Puntamika te zadarska grupa Modus. Vrhunski i nagrađivani virski chefovi Anđelka Levak, Dario Kapović i Jakov Buškulić pripremili su bogati gastro stol s dalmatinskim i virskim specijalitetima.

Eventu su prisustvovale brojne poznate osobe koje su uživale u delicijama Mirza i Belma Džomba, Danijela Gračan, Neno Belan, Nikolina Tomljanović, Davor Jurkotić sa suprugom Verom, Ivana Mišura . Svi oni ljetuju na Jadranu a otkrili su i zašto vole otok Vir.

„Srednji Jadran smatram najljepšim dijelom Jadrana, ali nažalost još uvijek nisam bio na otoku Viru. S obzirom da imam prijatelje koji ondje imaju kuće i od kojih sam čuo sve najljepše o Viru, siguran sam da ću uskoro otići. Miran otok, idealan za provesti ljeto“ rekao nam je naš proslavljeni bivši rukometaš Mirza Džomba, a na njega se nadovezala njegova supruga, TV voditeljica Belma Džomba: „Upravo sa suprugom planiram posjetiti prekrasan svjetionik Vilu Lanterna na Viru, to nam je već dugo želja i radujem se tome.“

Nekadašnja Kraljica svijeta, a danas redovita profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji Danijela Gračan također nije bila na otoku Viru, ali zna puno o njemu te ističe kako se Vir pozicionirao kao otok obiteljskog turizma na kojem turisti mogu uživati u nedirnutoj prirodi, a to je ono što se danas traži. Nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura iz Zagreba je stigla s Ivanom Delač i oduševljena je video prezentacijom otoka koja i pokazuje čisto more i lijepu prirodu.

„Na Viru sam nastupao više puta, uvijek je bila vesela atmosfera i lijepo druženje, čak i jednom prilikom kad je padala kiša, ljudi su i dalje plesali“ tim riječima je pjevač Neno Belan opisao svoj doživljaj otoka.

Pjevačica Nikolina Tomljanović ispričala nam je kako je na event stigla upravo zato jer poznaje mnoge Virane s kojima je izmjenjivala svoje doživljaje o otoku. Družila se i s Nenom Belanom koji joj je, kako kaže, ispričao brojne anegdote koje je doživio na svojim koncertima ondje. „Danas uživamo s Viranima“ veselo zaključuje Nikolina.

Riječki komičar i voditelj Davor Jurkotić koji je stigao sa suprugom Verom i sinčićem bio je nekoliko puta na Viru, a u svom je stilu izjavio kako voli sve što ima kratki naziv, kao što je „Vir“. Spomenuo je i virskog načelnika Kristijana Kapovića, pa smo ga upitali je li ga možda uspio ugostiti u svojoj emisiji U zdrav mozak: „Ako mi načelnik sredi neki posao na Viru, onda ga neću zvati, ali ako mi ne sredi, zvat ću ga svaki dan“ te time izazvao smijeh kod svih prisutnih.

„Želja mi je svom sedmogodišnjem sinu pokazati sve ljepote Vira koje smo gledali večeras na prezentaciji“ ispričao nam je voditelj jučerašnjeg programa Dražen Turina Šajeta koji je svojim dosjetkama nasmijavao mnogobrojnu publiku.
Druženje Virana i njihovih gostiju uz vrhunske morske delicije i zvuke dalmatinske pjesme nastavljeno je do dugo u noć.

Previous articleBernardić proglasio Komadinu županom južne Istre!
Next articleAutomobil nestalog Škorića pronađen na makadamu blizu Plomina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here