Home Sport FOTO: Primorje pobjednik Triglav Jadranske lige!

FOTO: Primorje pobjednik Triglav Jadranske lige!

2614
0

Pred prepunim zadarskim bazenom Višnjik riječko Primorje EB pobijedilo je dubrovački JUG CO u finalnoj utakmici rezultatom 8:7 i osvojilo naslov pobjednika regionalne Triglav Jadranske lige. Primorje je, pred više od 200 navijača pristiglih iz Rijeke, vodilo cijelu utakmicu a najviše golova za Riječane postigli su Antonio Petrović i Javier Garcia po dva gola, dok je kod Dubrovčana najviše golova postigao Miho Bošković njih tri.

“Mislim da je danas ovdje naša zaslužena pobjeda. Imali smo bolji ulaz u utakmicu, vodili smo cijelo vrijeme, a Jug nam se približio tek pred kraj. Čestitam momcima Juga ali mislim da smo zasluženo osvojili Jadransku ligu. Sada se okrećemo Prvenstvu Hrvatske i vjerujem da smo u stanju i da ćemo osvojiti i taj trofej!“ – izjavio je trener VK Primorje EB Ivan Asić.

Prije samog početka finalne utakmice dodijeljene su nagrade najboljem golmanu lige Marku Bijaču iz VK JUG CO, najboljem strijelcu lige Denesu Vargi te najboljem igraču lige Paulu Obradoviću, obojici iz riječkog Primorja EB. Najboljim igračem Final 4 turnira proglašen je igrač Primorja Frano Vićan.

“Mislim da smo loše krenuli u utakmicu i potrošili previše snage da se vratimo u igru i ulovimo nepovoljnu gol razliku. Čestitam Primorju na osvajanju trofeja.“ – izjavio je golman Juga Marko Bijač i dodao: “Drago mi je i velika čast pored takvih imena dobiti nagradu za najboljeg golmana, ali ipak ostaje žalost radi večerašnjeg rezultata“

Na Final 4 turniru u odličnoj atmosferi u Zadru uz JUG CO i Primorje EB igrali su i zagrebačka HAVK Mladost koja je zauzela treće mjeso te PVK Jadran iz Herceg Novog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here