Home Mozaik Glasovi publike: Lasagni 12 bodova od čak devet država, za Švicarsku glasala...

Glasovi publike: Lasagni 12 bodova od čak devet država, za Švicarsku glasala samo jedna!

135
0
b6077011 8f7b 4d71 b861 9dbd3945c674
Glasovi publike

Na društvenim mrežama su se pojavili točni rezultati glasova publike iz finala Eurosonga, što jasno pokazuje koliko je Lasagna oduševio ljude diljem Europe.

Hrvatska je iznimno impresionirala publiku, osvojivši čak devet puta maksimalan broj bodova – 12. Ova potpora jasno pokazuje koliko su ljubitelji glazbe bili očarani izvedbom Lasagne na ovom prestižnom glazbenom natjecanju. Također, zanimljivo je napomenuti da je Švicarska, unatoč tome što je osvojila 12 bodova samo od jedne države, Ukrajine, osvojila rekordnih 365 bodova od strane žirija.

Baby Lasagna, osvojio je najviše glasova publike, čak 337 bodova, što jasno ukazuje na njegovu široku popularnost diljem Europe. Interesantno je primijetiti da su mu maksimalne bodove, osim srpskog i ciparskog žirija, dodijelile i zemlje poput Albanije, Austrije, Azerbajdžana, Danske, Islanda, Irske, Norveške, Srbije i Slovenije.

Ovi rezultati sugeriraju da bi Lasagna bio pobjednik da je odlučivala samo publika. Njegova karizma i glazbena energija očarale su gledatelje širom Europe, čime je dokazao svoj neosporni talent i sposobnost da osvoji srca publike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here