Home Vijesti Grad Rijeka ne podržava poruku ministra Fuchsa o praćenju nogometne utakmice za vrijeme...

Grad Rijeka ne podržava poruku ministra Fuchsa o praćenju nogometne utakmice za vrijeme nastave!

218
0
Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/man-in-black-and-white-polo-shirt-beside-writing-board-159844/

Nakon upute Ministra obrazovanja Radovana Fuchsa da će se utakmice Svjetskog prvenstva, kada bude igrala Hrvatska, moći gledati i u školama, pod uvjetom da tako odluči većina i da se gradivo nadoknad i kritikama njegove prethodnice Blaženka Divjak, zanimalo nas je što o svemu misle u Gradu Rijeci koji je osnivač riječkih Osnovnih škola.

– Grad Rijeka ne podržava poruku ministra Fuchsa o praćenju nogometne utakmice za vrijeme nastave u osnovnim školama kojima je Grad osnivač, no konačnu odluku o tome donijet će sami ravnatelji. Svakako vjerujemo kako će se škole, prilikom razmatranja te opcije, voditi prije svega najboljim interesom djece, osiguravajući neometani tijek redovne nastave i ispunjenje svih redovnih obveza i potreba svojih učenica i učenika, odgovoreno nam je iz Grada.

Isto pitanje postavili smo i Primorsko-goranskoj županiji koja je osnivač Srednjih škola na području PGŽ. Odgovor ćemo objaviti čim nam pristigne.

Škola ili nogomet? Komentare možete ostaviti na našoj na našoj viber grupi!

Previous articleUrednik slovenskog ‘Dela’: Kek je čvrsto u sedlu i ne haje kakve probleme ima Hajduk
Next articleSumnjala da je suprug vara, pa mu špijunirala mailove. Ono što je otkrila šokiralo ju više nego da ima ljubavnicu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here