Home Sport HNK Rijeka počeo s pripremama za novu sezonu

HNK Rijeka počeo s pripremama za novu sezonu

313
0

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak je počeo s pripremama za novu sezonu. Trener Goran Tomić okupio je 27 igrača na prvom treningu kojem je prethodilo testiranje na koronavirus.

Od igrača koji su u konkurenciji nedostajali su Darko Velkovski i Milan Ristovski koji se s reprezentacijom Sjeverne Makedonije nalaze na Europskom prvenstvu.

Rijeka će prvi dio priprema od 14. do 28. lipnja odraditi na Rujevici, te će u tom periodu odigrati pripremne utakmice protiv protiv Domžala (23. lipnja) i Hrvatskog dragovoljca (26. lipnja).

U ponedjeljak 28. lipnja Rijeka će krenuti put Kranjske Gore gdje će boraviti do 9. srpnja, te će odigrati utakmice protiv Žiline (Kranjska Gora, 30. lipnja), Wolfsbergera (Austrija, 3. srpnja), Triglava iz Kranja  (Kranjska Gora, 8. srpnja) i MTK iz Budimpešte (Kranjska Gora,  9. srpnja).

Na prvoj prozivci bili su: David Nwolokor, Andrej Prskalo, Antonio Frigan, Nediljko Labrović, Ivan Smolčić, Andrija Vukčević, Filip Braut, Hrvoje Smolčić, Ivan Tomečak, Joao Escoval, Niko Galešić, Nino Galović, Roko Jurišić, Ivan Lepinjica, Domagoj Pavičić, Robert Mudražija, Adam Čerin, Adrian Liber, Stjepan Lončar, Robert Murić, Prince Obeng Ampem, Denis Bušnja, Matej Vuk, Matija Frigan, Noel Bilić, Marko Putnik i Veldin Hodža.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here