Home Mozaik Horor u Beogradu: Muškarac držao kćer (8) kao roba. Policija zatekla dijete...

Horor u Beogradu: Muškarac držao kćer (8) kao roba. Policija zatekla dijete u teškom stanju

61
0

Beograđanka I.L. prijavila je u policijskoj stanici Palilula da ju je njezin muž U.P. brutalno tukao, kao i da već duže vrijeme drži svoju kćer kao roba, doznaje Blic. Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama žena je izjavila da ju je nevjenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prijelom.

Kako saznajemo, žena je nasilje prijavila 24.ožujka, piše Blic.

“Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži kćer od osam godina zatvorenu u stanu na Zvezdari. Kćer je, kako je navela I.L. osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom”, kaže izvor “Blica”.

Policija je odmah po prijavi izašla na lice mjesta i našla dijete u teškom stanju. “Bila je zanemarena, premršava za svoj uzrast”, kaže izvor “Blica”.

Kako se navodi iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, nakon što je dežurni zamjenik obaviješten o nasilju nad partnericom i djetetom koje se dogodilo na Zvezdari, naloženo je zadržavanje osumnjičenog U.P,, međutim kako se isti dao u bijeg, izdan je nalog za raspisivanje potrage.

Kako saznajemo, policija je više puta izlazila na adresu za koju je I.L. navela da bi U.P. mogao biti, ali nije pronađen tamo.

Previous article‘Okupatore napadamo gdje god je potrebno!’: Snimkama se divi cijeli svijet, pogledajte kako Ukrajinci ‘rešetaju’ agresore
Next articlePogledajte mačku kako hoda ravno u smrt, samo za one s jakim želucem (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here