Home Biznis Hotel Bellevue s otoka Lošinja nominiran je za World Spa Awards u...

Hotel Bellevue s otoka Lošinja nominiran je za World Spa Awards u kategoriji Croatia’s Best Hotel Spa

752
0

Lošinjski hotel Bellevue 5* nominiran je za World Spa Awards™ u kategoriji Croatia’s Best Hotel Spa. Radi se o prestižnoj nagradikoja se dodjeljuje hotelima s najboljom spa i wellness sadržajima i ponudama. World Spa Awards dodjeljuju se od 2015. godine, a nastalesu kao dio sestrinskog događaja World Travel Awards™, koji nagrađuje izvrsnost u turizmu posljednjih 27 godina. Dodjelom ove nagrade potiče se daljnji rast i inovacije u hotelskoj industriji te se pružaju primjeri dobre prakse na globalnoj razini.
Glasanje za Croatia’s Best Hotel Spa otvoreno jedo 30. rujna 2020. godine, a pobjednici po kategorijama bit će objavljeni krajem ove godine. Sama činjenica da je Bellevue 5* u užem izboru za ovu prestižnu nagradusvjedoči iznimnom trudu i radu svih zaposlenika. Nominacija nije samo potvrda neusporedive usluge i ponude u spomenutom hotelu na Lošinju, već i svojevrsno priznanje struke i gostiju. „Iznimna je čast naći se u finalnom izboru ove prestižne nagrade. Izuzetno cijenimo povjerenje i priznanje koje su nam pružili gosti. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja, kako bismo našim gostima pružili ono najbolji doživljaj tijekom odmora.“, poručuju iz ovog lošinjskog 5* hotela.
Hotel Bellevue 5*dio je luxury kolekcije hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas te se može pohvaliti brojnim međunarodnim priznanjima, poput onoga za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj. Hotel Bellevue smješten je u srcu stoljetne borove šume u prelijepoj uvali Čikat, a poznat je po čuvenoj Bellevue Spa Clinic. Okupljajućituriste iz cijeloga svijeta,postao je popularni izbor te jedan od omiljenih luksuznih hotela na Jadranu. Naklonost novih i stalnih gostiju Bellevue je zaslužio besprijekornom uslugom te ponudom ponajboljih integralnih zdravstvenih, wellness programa i kozmetičkih tretmana poznatih svjetskih stručnjaka i brendova,poput Pedi:Mani:Cure Studija by Bastien Gonzalez iekskluzivne kozmetike Valmont, Forlle’d, Pharmos Natur i 45 Degrees. Kao jedini od nominiranih Bellevue Spa Clinic u svojoj ponudi ima i kriosaunu te jedinstveni ultrazvučni lifting lica Ultherapy, baš kao i prvi pop-up frizerski salon Aveda Hairlab salon by Ruža.Svoj glas hotelu Bellevue za Croatia’s Best Hotel Spamožete dati klikom na link.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here