Home Vijesti Hrvatska državljanka uhićena zbog krađe na plaži

Hrvatska državljanka uhićena zbog krađe na plaži

101
0
pexels pixabay 532001
pexels pixabay 532001

Policijski službenici Policijske postaje Opatija uspješno su proveli kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem 40-godišnje hrvatske državljanke zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađe. Ova vijest dolazi nakon što je osumnjičena pronađena i uhićena 9. srpnja oko 20 sati na području Opatije, prema potrazi koju je raspisao Županijski sud u Rijeci zbog izdržavanja kazne zatvora.

Na dan uhićenja, 40-godišnja žena je osumnjičena da je na plaži u Opatiji otuđila torbe za plažu i novčanike s osobnim dokumentima. Počinjenim kaznenim djelima oštećene su tri osobe: dvije hrvatske državljanke i jedna državljanka Švicarske. Ukupna šteta procjenjuje se na oko 950 eura.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predana u nadležni zatvor. Ovaj slučaj naglašava važnost opreza tijekom boravka na plaži te poziva građane na prijavljivanje sumnjivih aktivnosti policiji.

Policijska postaja Opatija kontinuirano radi na sprječavanju kriminalnih djela, posebno u turističkim područjima. Građanima i turistima savjetuje se da svoje dragocjenosti ne ostavljaju bez nadzora te da koriste sigurnosne mjere poput zaključavanja torbi i korištenja sigurnosnih ormarića, ako su dostupni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here