Home Sport Hrvatska na Zametu slavila protiv Belgije!

Hrvatska na Zametu slavila protiv Belgije!

118
0
Boris DVORŠEK(coac), Karpo SIROTIC, Filip GLAVAŠ, Marin JELINIĆ, Domagoj DUVNJAK, David MANDIC, Marin ŠEGO, Marin ŠIPIĆ, Luka Lovre KLARICA, Tin LUCIN, Mario SOSTARIC, Mateo MARAŠ (20), Luka CINDRIĆ, Dominik KUZMANOVIĆ, Josip ŠARAC, Manuel STRLEK, Veron NACINOVIC, Filip IVIĆ, Goran Perkovac (coach), Željko KERCEL and Valter MATOŠEVIĆ (goalkeeper coach), Croatia vs Belgium, Men's EHF EURO 2024 Qualifiers Rijeka, Hrvatska, 30.04.2023., Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u posljednjem je kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. svladala izabranu vrstu Belgije s 34-29 (16-16) u riječkoj dvorani Zamet i završila na drugom mjestu u skupini 5 s devet bodova.

Prvo mjesto je osvojila Nizozemska koja je u zadnjem kolu svladala Grčku s 32:26. Nizozemci su također završili s devet bodova, ali su zbog boljeg omjera u međusobnim dvobojima s Hrvatskom završili kao prvi, što će im donijeti mjesto u prvom “šeširu” na ždrijebu skupina, dok će Hrvatska biti u drugom.

Previous articleGledajte na vlastitu odgovornost: Hana Rodić zaigrala se na krevetu u 18+ donjem rublju
Next articleLeko: Nama je bolje biti deseti nego drugi, ali činjenica je da nismo često drugi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here